Balleklype BG2002 med feste som passer til Trima

Balleklype med feste som passer til Trima, med eller uten parallellføring.

I lager
SKU
20-BG2002T
kr 10 900

Spørsmål? Kontakt nærmeste forhandlere, klikk her

Skandinavias mest solgte balleklype tar nok et sprang fremover!

• Vi anbefaler Balleklype BG2002 for deg som ønsker en lettmanøvrert klype som er skånsom mot ballene
• Løfter rundballer på opptil 1200 kg
• Konstruksjonen gjør at klypen griper ballen på best mulig måte, samt at ballen alltid møter avrundet materiale, noe som beskytter mot unødvendige skader
• Med eller uten parallellføring, det bestemmer du enkelt selv ved å løsne en bolt
• Sterk konstruksjon/stammeHos Kellfri har vi den beste erfaringen med håndtering av baller, og tusenvis av kunder er vår beste referanse.

Denne balleklypen i basisutførelse brukes på gårder der man vil jobbe effektivt med en lettmanøvrert klype, der tiden er den eneste begrensningen. Med et ekstra stag i konstruksjonen og en sterk stamme er denne balleklypen storebror i klassen, og har det beste grepet rundt ballen.

Balleklypens konstruksjon eliminerer unødige skader på innplastede baller. Klypearmene er fremstilt av runde rør uten skjøter, rammefestet er fremstilt av sterke, vridningsstive, varmvalsede firkantprofiler med ekstra runde hjørner. Denne utformingen gjør at ballen alltid møter avrundet materiale, noe som beskytter mot unødvendige skader.

Klypearmene er parallellført, noe som letter arbeidet for traktorføreren ved lasting. Klemkraften er godt tilpasset for å klare selv de aller tyngste ballene, og parallellstaget gjør at begge klypearmene klemmes sammen med trykket jevnt fordelt over ballen. Det kreves ett dobbeltvirkende uttak på traktoren. Hvis du vil jobbe uten parallellføring, løsner du enkelt på en bolt for å koble ut funksjonen.

Kellfri-klypen er et utmerket valg for deg som setter stor pris på best mulig ballhåndtering. Passer også til firkantballer. Hvis du vil ha perfekt resultat ved håndtering av firkantballer, anbefaler vi vår Firkantballeklype klikk her.

Vi har også feste som passer til Euro klikk her, Ålö type 3 klikk her, kranfeste klikk her og 3-punktsfeste klikk her.

Tilleggsutstyr:
- Lite BM-feste klikk her eller stort BM-feste klikk her
- Hydraulikksylinder for arbeidstrykk under 110 bar

Mer informasjon
Tilkoblingsnipler ½" rørgjenge
Arbeidstrykk ved maks. 175 bar 70/40 - 300
Ballestørrelse 800 - 1800 mm
Ballevekt maks. 1200 kg
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!