Hest

Hos oss i Kellfri finner du produktene som gjør livet med hest litt lettere. Hester er trivelige og sosiale dyr, og det er like viktig å holde orden i hestens arealer som det er å stelle hesten selv. Uansett om du søker produkter til stall, hage eller hesteutstyr, finner du det hos oss.

Beitehage

Hester er store dyr som krever en del plass når de er ute på beite. Hvis du planlegger å bygge en beitehage, finner du alt tenkelig tilbehør her. Hvis du skal komplettere eller fornye, har vi også produkter som dekker det behovet.

Hos Kellfri finner du alle nødvendige komponenter som gjør hestens opphold utendørs sikrere. Vi har komplett utvalg av blant annet stolper, el-bånd og tau, strømaggregat og tilbehør som isolatorer og jernspidd. Disse komponentene er viktige for at beitehagen din skal være optimal, både for din og hestens sikkerhet.

Du finner også produkter som hjelper deg å holde orden på steder der det er mye aktivitet. Hvis det har blitt mange runder på ridebanen, kan den lett bli ujevn og rotete. I slike tilfeller er det praktisk å investere i en ridebaneharv som jevner ut underlaget. Ridebaneharven kobles enkelt på ATV-en eller firehjulingen din, så går jobben raskt.

Hvis du har de riktige produktene, reduserer du slitasjen på kroppen og får jobben gjort på en smidigere og mer effektiv måte.

Fôr- og vannutstyr

Hester trenger ferskt vann og tilgang til fôr. Hos oss i Kellfri finner du kvalitetsprodukter som hjelper deg på veien til en enda friskere hest.

Ved å investere i en fôrhekk reduserer du fôrspill og sparer samtidig penger. En fôrhekk holder også hestens spiseplass ren og frisk, og reduserer bakterieveksten.

Når du skal skaffe vannforsyning til hest, anbefales det å investere i en vannkopp med trykklaff. På den måten har hesten alltid tilgang til ferskt vann rett fra kranen, og du reduserer risikoen for stillestående vann som lett kan bli dårlig hvis det står for lenge.

Utstyr

Har du lyst til å oppdatere stallen din? Vi har blant annet fleksible salstativer, lyd- og varmeisolerende stallmatter og vindusgitter til bokser med vindu.

Du finner alt dette og mye mer hos oss!

Les mer
0 produkt