Fôrhekk til hest og storfe, 1,8 m ø4 deler

Kellfri Basic. Rund fôrhekk med kraftige rammerør og fire seksjoner med tette skjøter.

kr 4 250 Eks. mva
I lager
SKU
34-FR1804

Rund fôrhekk i fire seksjoner

• Plass til en hel ball
• Ytterdiameter 180 cm
• Høyde 50 cm


Hvis du har flere hester i en hage og vil kjøre ut mer fôr, men ønsker å bruke en prisgunstig fôrhekk, er dette fôrhekken for deg. Du får plass til en hel ball i fôrhekken. Antall hester som får plass rundt fôrhekken bedømmer du selv, avhengig av størrelsen på hestene og rang og hierarki i flokken.

Fôrhekken består av fire seksjoner med tette skjøter som enkelt monteres sammen med bolter og muttere langs hele skjøten.

Svært lett å forflytte, du bare velter den opp og ruller den til det nye stedet, eller henger den over et par pallegafler. Du sparer både rygg og skuldre.

Den runde fôrhekken er best egnet for baller på opptil 140 cm for å få minst mulig fôrsvinn. Hvis du har større baller, anbefaler vi at du går opp en størrelse på fôrhekken, til 230 cm i diameter. Du finner følgende fôrhekker her: Fôrhekk med bogbøyler for storfe, 12 plasser, Fôrhekk med dekkede bogbøyler, 12 plasser.

Du finner flere fôrhekker her.

Denne fôrhekken er et KELLFRI BASIC-produkt, som er et kostnadseffektivt alternativ til vårt vanlige sortiment, litt enklere produkter til en lavere pris.

Hva er fordelen ved å bruke en fôrhekk?
• Det blir mindre svinn, ettersom dyrene ikke tråkker rundt i avvist grovfôr
• Du forbedrer hygienen ved fôringsplassen fordi du minimerer risikoen for kontaminering
• Mindre tid går med til å rengjøre ved fôringsplassen, og mindre grovfôr må kastes på gjødselhaugen

Fôrforbruket reduseres, hygienen ved fôringsplassen blir bedre og du sparer tid!

Leveres umontert.


Viktig å tenke på ved valg av fôrhekk til hest

Selv om hesten er én dyreart, finnes det mange ulike raser og dermed ulik atferd, fra lange nervetråder til korte, eksplosive nervetråder. Du kjenner hesterasen din og atferden dens best, og vi anbefaler å tenke over hvordan hesten reagerer i ulike sammenhenger der en fôrhekk er involvert, slik at det ikke oppstår skader.

Hvor mange hester som skal samles rundt en fôrhekk er avgjørende for størrelsen på fôrhekken og hvor mange fôrhekker man trenger. Husk at jo trangere det er rundt en fôrhekk, desto større er risikoen for skader. Du er selv ansvarlig for valget av fôrhekkmodell, siden du kjenner hesten din best.

Les vår instruksjonsmanual her.

Mer informasjon
Diameter1800 mm
Totalhøyde500 mm