Ny

Kantklipper W 1,8 m

Kantklipper 1,8 m med bakluke og SKF-kulelager.

I lager
SKU
35-WKL180
kr 29 900

Spørsmål? Kontakt nærmeste forhandlere, klikk her

Kantklipper 1,8 m med luke som kan åpnes og SKF-kulelager

• Bakluke som kan åpnes
• SKF-lager på valsen
• Justerbar støttevalse
• Tiltbart klippehode
• Hydraulisk sideforskyvning

Effektiv kantklipper med tiltbart klippehode og hydraulisk sideforskyvning for traktorer på 50–75 hk

Våre kantklippere er utviklet for effektiv klipping både bak og ved siden av traktoren. Passer både på beitemarker og skogsveier med kratt. Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det lett å klippe grøftekanter, midtrabatten på veien og andre vanskelig tilgjengelige arealer. Kantklipperne er utstyrt med SKF-lager på valsen, bakluke som kan åpnes, justerbar støttevalse, tiltbart klippehode og hydraulisk sideforskyvning. Robuste maskiner for deg som krever mye av maskinen din.

Vår kantklipper WKL180 har en robust og kraftig konstruksjon og en arbeidsbredde på 1,8 m. Tilpasset traktorer på 50–75 hk. Girkassen har frihjul for skånsom avstengning av klipperen. Klipperen har motstål i chassiset som slår gresset bedre i stykker.

Justerbar støttevalse og kjedevern

Klippehøyden tilpasses av støttevalsen og slepemeiene. Den justerbare støttevalsen garanterer riktig klippehøyde på ujevnt underlag. Klippehøyden kan tilpasses fra 0–120 mm, noe som gir deg mulighet til å klippe gresset nær bakken og dermed få et planere resultat. Gresset jevnes ut og restene brytes ned raskere. Støttevalsen har skrapejern for å holde valsen ren for klippet materiale. 

På forsiden er kantklipperen utstyrt med kjedevern som følger underlaget og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress.

Kantklipperen er utstyrt med hammerslag som standard. Gresset slås i stykker av totalt 24 slag. Klipperen er også tilpasset Y-slag, som kan kjøpes i tillegg (ikke inkludert). Her kan du lese mer om Y-slag.

Hydraulisk sideforskyvning og luke som kan åpnes

Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det mulig å forskyve maskinen til høyre. Maskinen kan sideforskyves maksimalt 334 cm til høyre for traktorens midtpunkt. Sideforskyvningen gjør at du kan klippe ved siden av traktoren, slik at du kommer til grøftekanter og midtrabatter som ellers ville vært vanskelig tilgjengelige. Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det også mulig å kjøre med ett hjulpar i gresset som klippes, samt nærmere grøfter og gjerder m.m. 

Klipperen har en luke som kan åpnes. Luken åpnes når du klipper eller pusser områder som genererer høyere materialflyt. På den måten kan du kjøre uhindret og på samme måte som når materialflyten er normal og luken er stengt. Du sparer drivstoff og reduserer slitasjen på remmene, og du kan dessuten øke hastigheten ettersom gresset ikke snurrer rundt valsen. Gresset spres jevnere og bedre.

Kantklipperens chassis er fremstilt av 4 mm tykt stål, og sideplaten er 6 mm tykk.

Klippehodet på maskinen kan vinkles 90 grader opp og 60 grader ned. 

Kantklipperen leveres med kraftoverføringsaksel, transmisjonsolje og hydraulikkslanger som standard.

Klipperen bruker to dobbeltvirkende uttak på traktoren. Kantklipperen leveres med fire hydraulikkslanger med ½-tommers hurtigkobling hann.

Mer informasjon
Arbeidsbredde 1800 mm
Chassis 4/6 mm stål
Effektbehov 50 - 75 hk
Farge Grønn, pulverlakkert
Kileremmer 4 stk. BX51 Li1295
Klippehøyde 0 - 120 mm
L x B x H 2260 x 975 x 701 mm
Rotorhastighet ved 540 o/min 2606 o/min
Rotorvalse 127 mm ø, tykkelse 8 mm
Sideforskyvning Hydraulisk. Maks: 3340 mm til høyre fra traktorens midtpunkt.
Slag 24 stk. hammerslag
Støttevalse 182 mm ø
3-punktsfäste Kat 2
Turtall PTO 540 o/min
Vekt 654 kg
Filmer
  1. Y-slaga 17 x 53 x 118,4 mm
    Y-slaga 17 x 53 x 118,4 mm
    kr 70