Sagverk

Kellfris sagverk er praktiske for deg som ønsker eller har behov for å sage eget virke. Våre sagverk er smidige og praktiske, og finnes både som el- og bensindrevet avhengig av hvilke behov du har.

Med et sagverk kan du enkelt lage sagsnitt som gir både blokker og planker. Med skinneseksjoner som enkelt bygges sammen til ønsket lengde, kan du enkelt styre virketykkelsen på plankene. Virket holdes stabilt og sikkert fast med den tilhørende tvingen på sagverket. Våre sagverk er dessuten utstyrt med vannavkjølte sagbånd, noe som gir sagbåndene lengre levetid.

Våre motordrevne sagverk drives med 4-takts bensinmotor og er tilpasset for at du skal kunne forflytte det og bruke det direkte på stedet, enten ute i skogen eller hjemme på gården. Hvis du ikke har tenkt til å flytte sagverket, kan vårt el-drevne sagverk anbefales.

Har du behov for å sage ekstra langt virke?

Hvis du har behov for å sage til ekstra langt virke, kan du i tillegg kjøpe vår skinneforlenger som enkelt boltes sammen med sagverket og gir deg hele to ekstra meter. Skinneforlengeren er utstyrt med justerbare føtter, slik at du kan sage med presisjon. Forlengerne kan bygges ut, slik at du kan forlenge sagverket ytterligere.

Les mer

3 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Sagverk, eldrevet
  Sagverk, eldrevet
  kr 42 900

  Stillegående og miljøvennlig drift med eldrevet sagverk.

 2. Sagverk, bensindrevet
  Sagverk, bensindrevet
  kr 36 900

  Smidig båndsag med skinneseksjoner som enkelt kan bygges på for ønsket tømmerlengde.

 3. Skinneforlenger sagverk
  Skinneforlenger sagverk
  kr 5 390
  Skinneforlenger til sagverk

3 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge