Tippvogn ATV 500 kg med galvanisert dørkplate

Tippvogn med galvanisert dørkplate og flatt lasteplan.

I lager
SKU
23-TV06PRO
kr 6 490

Kontakt nærmeste forhandlere, klikk her

Tippvogn for ATV med lasteplan og plass til europall.

• 50 mm kulehanske for kulekobling
• Galvanisert dørkplate
• Kraftige dekk
• Plass til en europall
• God bakkeklaring
• 500 kg lastekapasitet

Denne vognen er et allsidig redskap med tipp. Vognen er utstyrt med kraftige dekk og et lasteplan med tilstrekkelig kapasitet til å få plass til en europall. Hele vognen er fremstilt i galvanisert stål for en lengre holdbarhet.

Lasteplanet er flatt med avrundede innerhjørner. Hele vognen er fremstilt i galvanisert stål, har en lav lastehøyde samt avtakbar for- og baklem for transport av lengre materialer for eksempel mindre stokker, kvister eller gjerdestolper.

Tippakselen er sentralt plassert under taket for enkel tipping. Med lasteplanlåsing foran forhindrer det at lasteplanet tipper mens du kjører. Vognen har god bakkeklaring, bra dimensjon samt utrustet med 50 mm kulehanske for kulekobling.

Vognen er lett, smidig og stabil takket være den store lastekapasiteten på 500 kg, så du enkelt kan transportere massevis av ulike materialer.

Som tilbehør kan du kjøpe forhøyningslemmer. Forhøyningslemmene gjør det mulig å laste plasskrevende last og mer materiale som for eksempel søppelsekker, løvhauger eller lignende.

Her kan du se en film om Tippvogn TV06PRO for ATV

Mer informasjon
L x B x H 2100 x 1300 x 690 mm
Makslast 500 kg
Tipp Vinkel 45°
Vekt 95 kg
Volum Uten forhøyningslem: 0,3 m³
Med forhøyningslem (utstyr): 1,0 m³

Filmer