Gressdekk Fremover 35 hk 260/70R16 109A8 TL Galaxy Garden PRO

Gressdekk tar deg jevnt på grønne overflater og harde overflater med minimalt avtrykk.

Gressdekk med felg fra Galaxy Garden Pro for 35 hk traktor

• Frontdekk for sensitive grønne overflater og harde overflater
• Dekkmønster som fordeler vekten effektivt
• Unikt mønster for selvrens
• Godt grep og behagelig kjøring
• Leveres med fullsveiset felg

Utvider bruksområdet for traktoren din

Med konvensjonelle dypmønstrede traktordekk er det alltid en risiko for å rive plenen eller andre overflater. Grønne områder i Norden er spesielt sårbare, ettersom vårt våte og kalde klima ofte gir en konstant fuktig plen, og dermed sjelden kan kjøre traktoren på skjøre underlag.

Takket være den nye generasjonen av Galaxy Garden Pro gressdekk, som er spesielt utviklet for grønne områder, kan du utvide traktorens bruksområde med redskapene. Nå får du tilgang til hager, parker, fotballbaner eller andre grøntområder der det må jobbes - uten at overflaten blir ødelagt av traktorsporene.

Dekk i kombinasjon med Lovol 35 hk

Dekkdimensjonen 260/70R16 er god for å skape den perfekte egenskapen til en traktor. Du får en traktor der hastigheten opprettholdes, høy bakkeklaring og et dekk som fordeler trykket. Med maksimal dekkdiameter og riktig bredde reduserer du skaden på bakken. Galaxy PRO TL og NDI har utviklet den best mulige kombinasjonen for Lovol 35 hk for å gi deg som kunde en trygg og sikker tur på gressflatene.

Skånsomme dekk mot grønne overflater og i samsvar med harde overflater

Gressdekket er utviklet for å fordele vekten på en effektiv måte gjennom sitt tette mønster og avrundede skuldre som reduserer jordpakking. Dekket har en radiell konstruksjon med nesten 50% større mønsterdybde (20 mm) enn tradisjonelle gressdekk (8–12 mm). Dette garanterer godt grep og lang holdbarhet uten å rive følelsesbunnen.  Gressdekket har også unike mønsterriller med en bratt midtlinjevinkel som gjør at det kan rydde ut småstein og annet løst materiale av seg selv, som ellers lett kan sette seg fast i dekkene.

Gressdekk er bare dekkets navn. Vi anbefaler å bruke dekkene selv på harde underlag som asfalt og industrigulv der førerkomfort og minimale spor fra traktoren er viktig. Og ikke minst vil det være forbedret drivstofføkonomi og mindre slitasje på dekkene

Bruksområder

Gressdekk er populære i mange områder, for eksempel for å inngå parker og gater, kirkeadministrasjon, golfbaner, hagearbeid, naturreservater, alpinanlegg, frukthager, vingårder og ikke minst små og store gårder, da både grus, asfalt og grønn kjøring er en stor del av hverdagen.

Gressmønstrede dekk er også å foretrekke hvis maskinen skal kjøre mye under vinterforhold.

God komfort

Gressdekkets mønster har, som sommerdekk på en bil, en lavere grovhet i dekkmønsteret. Dette resulterer i en jevn og behagelig gangart ved alle typer arbeid. Ved høyere hastigheter til og fra jobb vil det være en litt mer stabil veiholding, sammenlignet med konvensjonelle grovmønstrede traktordekk.

Forhjulet leveres montert på en felg.

Teknisk spesifikasjon

Forhjul: 260/70R16
Rulleomkrets: 2295 mm
Diameter: 770 mm
Bredde: 260 mm
Felgstørrelse: 8x16
Rullediameter: 2295 mm

Les mer
5 937 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. R40-260/70R16