Tippvogn 3 tonn

Tippvogn 3 tonn med hydraulisk tipp og et lastevolum på 4,8 m³.

Torsjonsstiv og robust tippvogn med dobbel ramme som tåler last opp til 3 tonn

• Galvanisert stålplate
• Sammenleggbare profilerte lemmer
• Last opp til 4,8 m³ eller 3 tonn
• Fleksibel tipping fra førerhuset
• Funksjonelt utstyrt for ulike oppgaver

Fleksibel last med tippvogn TV50

Med tippvognen får du en jevn og enkel å kjøre tilhenger som tåler last opp til 3 tonn. Transport og dump alt fra grus, jord og sand til de tyngre vanskelige gjenstandene som skrap og avfall til søppelet. Dette takket være den dobbelte rammen og det galvaniserte arket som gir stabilitet, vridningsstivhet og holdbarhet.

Tippingen kjøres jevnt via den fleksible hydrauliske sylinderen som kan gi en tippevinkel opp til hele 49°.

Lemmer laget av galvanisert stålplate garanterer styrke og stabilitet

Alle lemmer er profilert og laget av galvanisert stålplate. De øvre sidedørene er utstyrt med hengsler i hjørnestolpene og avtakbare midtstopper. Noe som letter lasting og lossing fra siden. Den bøyde, også kalt bølgepapp, stålplate i galvanisert materiale er en bevist konstruksjon som gjør lemmene sterke og stabile.

Du kan velge å ta ned en halv side eller hele siden. Du kan også ta ned begge helsidene og bakluken hvis du for eksempel laster på et større objekt eller hvis du vil ha bedre oversikt.

Bakluken er topphengt for enkel åpning og rask tømming.

Utstyr

Aksel typen er enkel og dekkdimensjonene er 11,5 / 80-15,3, noe som garanterer godt veigrep, lang levetid og godt grep, uten å rive opp følsomme underlag.

Tippvogn TV50 er standard utstyrt med belysning, reflekser, LGF-skilt, støttefot, baldakin bue og velplasserte monteringskroker for presenning.

For å koble tippvognen til traktoren din, er det nødvendig med en enkeltvirkende stikkontakt. Tippvognen har en hydraulisk slange.

Vognen leveres galvanisert.

Ønsker du mer lastekapasitet? Se nærmere på Tippvogn TV70 eller Tippvogn TV100.

Les mer
51 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 23-TV502N