Visjon og forretningsidé

Vår visjon er “å forenkle hverdagen for dere som bor på landsbygda”. Vår forretningsidé går ut på å tilby et bredt sortiment av maskiner, redskaper og tilbehør uten at det kreves langsiktig planlegging av investeringen. På den måten kan flest mulig forenkle hverdagen og samtidig investere i sin livsstil.
 
Vi tilbyr prisgunstig kvalitet, og for å kunne gjøre det arbeider vi hardt med å optimere hele verdikjeden vår. Vi bygger opp langvarige relasjoner med leverandører, og produserer store volumer og innfører automatiserte produksjonsprosesser. Dessuten strekker vår visjon seg lenger enn til landbruket. Landbruk er en livsstil, og vi ønsker å skape en enklere hverdag for deg ved å gi deg mulighet til å investere i nettopp din livsstil.

Holdbar vekst – Investeringer for fremtiden

Vi vil gjøre KELLFRIs produkter tilgjengelig for deg, slik at du som bor på landsbygda kan forenkle hverdagen din. Vi investerer mesteparten av fortjenesten tilbake i produktutvikling og holdbarhetsløsninger, samt ved hele tiden å sørge for at det er hos oss du gjør det beste kjøpet. Dette ved å velge gjennomarbeidede produkter etter markedets behov, høy servicegrad og ettermarked. 

 

I dag er vi 60 medarbeidere og omsetter for over 200 millioner svenske kroner.

Trygghet

I vårt moderne og fullt utstyrte verksted monterer vi alt fra skogsvogner til vedmaskiner og stegmatere, og utfører leveringsservice på traktorer. Vi er kunnskapsrike og godt kjent med produktene vi selger, noe som gir deg som kunde en trygghet det er vanskelig å finne andre steder.
 
Vår monteringsavdeling har lang erfaring med bransjen og våre produkter, noe som sikrer at du får et produkt som er fullstendig gjennomgått, testet og montert ved levering.
 
Vi har en helt egen serviceavdeling som alltid står klar med unik brukerstøtte.
 
Vi i Kellfri er nøye med relasjoner. Vi har alltid bygd langvarige relasjoner med kundene våre, og det er der vi skaper arbeidsgleden.
 
Selgerne våre er sitt eget varemerke, siden de selv lever innen landbruket og vet hva du som kunde vil ha for å forenkle hverdagen. Her kan du få gode råd og produktinformasjon. Vi er på plass på hverdager for å møte deg med rådgivning og andre spørsmål før du gjør kjøpet ditt.
 
Vår produktutvikling har en bredt sammensatt kunnskap som vi gjerne deler ved å lansere nyhet etter nyhet i høyt tempo.
 
Vi arbeider raskt og moderne, har kort ledetid og fullstendig kontroll over hele verdikjeden, noe som er til fordel for deg som kunde når det gjelder både pris, kvalitet, funksjonalitet og leveringstid.
 
Slite- og reservedeler er naturligvis i hyllene, og leveres raskt fra vårt lager.
Produktet leveres enten montert eller i flott emballasje for en viss egenmontering fra vårt lager.
 
Når du får produktet ditt, begynner relasjonen på ordentlig. Vi og vår kompetanse er tilgjengelig for deg. Vi er stolte over og glade for at du velger et Kellfri-produkt, og du kan føle deg trygg som eier av ditt Kellfri-produkt.

Kellfri – Enkelt å bruke!