Minidumper 500 kg

Enkel å kjøre som tåler laster opp til 500 kg

Les mer
26 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 27-MD500

Enkel å kjøre som tåler laster opp til 500 kg

• Enkel transport av grus, jord, byggematerialer og mer
• Enkel tilgang med beltespor
• Lastekapasitet opptil 500 kg
• Fleksibel på trange steder
• Hydraulisk tippefunksjon

Fleksibel og brukervennlig minidumper

En minidumper er det perfekte verktøyet for lasting og transport av løse masser eller faste gjenstander i smalere rom der større kjøretøy ikke kommer seg rundt.

Med sine 3 gir for frem overkjøring og 1 gir posisjon for reversering, vil du raskt finne arbeidstempoet du synes fungerer best for den unike oppgaven. Det er også høye og lave gir, som du enkelt kan manøvrere fra styret.

Minidumpere passer godt til både store og små rom. I de begrensede områdene fungerer den best siden den er sterk i forhold til sin kompakte størrelse og takket være individuell beltestyring, noe som minimerer svingradiusen og letter styringen.

Plattformen måler 950 mm i lengde. 680 mm bred og 465 mm dyp. Minidumpbilen har også faste lasteslynger som kan brukes til transport og / eller kranløfting av minidumper.

Larveføttene letter tilgjengeligheten

Takket være larveføttene med 180 mm bredde og lengden på minidumperen på 160 cm, fordeles trykket over et større område, og dermed blir fremkommeligheten lettere og også mildere på overflaten du kjører på. Larveføttenes mønster gir også et veldig godt grep på for eksempel gjørmete jord og snø.