Bakkearmering plastmatte

Bakkeforsterkning av opptråkkede utslipp og marker.
Les mer
69 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 28-333340AM

Bruk bakkearmeringsmatter og slipp gjørmete og opptråkkede inn- og utslipp!

• L x B x H 33 x 33 x 4 cm

• Lastekapasitet 250 til 350 tonn per m²

• Fremstilt av resirkulert polypropen

• Bakkeforsterkning av opptråkkede utslipp og innhegninger

Bruksområde for bakkearmeringsmatter

Bakkearmeringsmatter brukes til å forsterke og støtte underlag som har en tendens til å bli tråkket opp og leirete, eller på steder der bakken utsettes for spesielt mye trykk. Mattene kan brukes ved for eksempel inn- og utslipp i innhegninger eller ved fôrhekker.

Fyll bakkearmeringen for bedre resultat

Mattene legges på bakken og kan fylles med jord, grus eller sand for å stabilisere og jevne ut underlaget. På den måten får du en jevnere bakkeoverflate der leire ikke risikerer å tråkkes opp i samme utstrekning som på et sted uten bakkearmering.

Mattene har et bredt bruksområde, og kan brukes både i tilknytning til ganger og som underlag ved fôrhekker, der bakken har en tendens til å bli ordentlig nedtrampet.

Kellfris bakkearmeringsmatter – testet og evaluert i praksis

Kellfris bakkearmeringsmatter var det første produktet som ble testet i det pågående prosjektet ”Testgårder ", der Kellfri sender ut valgte produkter til test og evaluering. Én av testgårdene har hatt muligheten til å teste Kellfris matter ved fôrplassen til hestene:

"For oss har dette produktet fungert langt over forventning. Etter en måned var det fortsatt hardt underlag for hestene å stå på ved bakkearmeringsmattene, og det ser ikke ut som de har flyttet på seg. Vi la like mye grus på de to andre fôrhekkene, som har det samme underlaget, og der forsvant grusen ned i leiren etter ca. fem dager."

Bakkearmeringsmattene er fremstilt av gjenvunnet polypropen, og mattenes struktur gjør at regnvann og annen fuktighet enkelt kan dreneres. Matten er fleksibel og fungerer like godt for dyrene og gården som til for eksempel innkjørselen til garasjen.

Til én kvadratmeter går det med 9 stk. matter. 

Relaterte produkter

  • {"id":"b-28-10010016P","name":"Stallmatte","category":"Jordbruk/Grinder og stallinnredning/Stallinnredning","price":"849"}