Fôrhekk til hest og storfe, 1,25 m ø

Rund fôrhekk med kanvasstoff, 1,25 m ø

Les mer
3 190 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 34-FRCV

Fôrhekk for hest og storfe 1,25 m ø

• Kanvastype
• Vekt 29 kg
• Høyde 67 cm
• 6 stk. seksjoner som festes i hverandre
• For rundballer

Fôrhekken er perfekt for deg som fôrer hest og storfe i innmark eller på beite. Denne fôrhekken er utstyrt med varmgalvanisert stålramme og kanvasstoff, som gjør den både lett og smidig, og den er derfor mer skånsom hvis dyrene støter borti den.

For å minimere eventuelle stikkskader er fôrhekken utstyrt med skjulte og innfelte fester for å skjule skarpe kanter og punkter. Boltene er dekket med mutre med glatt hode.

Innerdimensjonene til fôrhekken måler 1270 mm og består av seks seksjoner som er festet sammen. Kanvasstoffet er glatt og mykt, og er festet rundt rammen. fôrhekken veier 32,8 kg og er derfor enkel å transportere og flytte, slik at du enkelt kan plassere den der du vil at dyrene skal spise.

MERK! Plastfilm/nett rundt høyballen skal fjernes før bruk.

Leveres umontert.

 

Når du velger fôrhekk til hest og storfe, husk å velge en som er tilpasset til dyrenes behov og antall dyr som skal samles ved fôrplassen. Hvis flere dyr deler på en fôrhekk der det ikke er plass til alle, risikerer du at det blir konkurranse om fôret mellom dyrene. Du kjenner dyrene dine best, og du er selv ansvarlig for sikkerheten deres. Velg derfor fôrhekk med omhu.

 

Du er selv ansvarlig for valget av fôrhekkmodell, siden du kjenner dyret ditt best. Det er viktig at du alltid følger Mattilsynets regler.

  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Bakkearmering plastmatte","category":"Dyr/Storfe/Innhegningen","price":"69"}

Relaterte produkter