Hekklipper med dobbelpumpe for trepunktsoppheng

Hekklipper med arm for montering på traktorens trepunktsoppheng.

Med arm for montering på traktorens trepunktsoppheng eller for frontlaster med pallegafler

• L x B x H: 44 x 130 x 254 cm
• Arbeidsbredde 160 cm
• Rekkevidde: høyde 550 cm, horisontalt 480 cm
• Oljemengde 20 l/min
• Vekt 223 kg

For klipping av hekker, rydding ved åkerkanter og vedlikehold av veier og skogsbilveier. Hekklipperen egner seg til klipping av blader, kvister og mindre grener. Klipper greiner på opptil 35 mm.

Hekklipperen leveres komplett med tank, dobbelpumpe og ventilpakke samt spakesett med Teleflex-vaier for å styre hekklipperen fra inne i førerkabinen.

”Spak-pakken” som du løfter inn i førerkabinen er liten og fleksibel, fordi ventilen sitter på hekklipperen og reguleres med hjelp av Teleflex-vaier som er koblet til ventilpakken fra spakene. 

Hydraulikken til hekklipperen drives med en dobbelpumpe som settes på traktorens kraftuttak. Arbeidsomdreininger er 540 rpm. På den måten kreves ikke større flyt fra traktoren, så den passer for deg som har en liten traktor og har PTO. Ved bruken av denne hekklipperen er det viktig å tenke på å tilpasse kjøringen etter vekten på traktoren. Vi anbefaler at du bruker en traktor som veier ca 1500 kg for å kunne kjøre kranen i sine ytterste posisjoner.

Kran og arm, som klippeaggregatet sitter på, rekker 5,5 meter opp i lufta og 4,8 meter rett ut, horisontalt fra traktoren.

Takket være hekklipperens smarte konstruksjon og ergonomi kan den klippe på begge sidene av traktoren. Bruker du den på traktorens trepunktsoppheng har den fullt bevegelsesmønster på traktorens høyre side, men mer begrenset bevegelse på traktorens venstre side. Hekklipperen kan også klippe under bakkenivået hvor traktoren står, dette gjør at den fungerer bra i grøfter og under det elektriske gjerdet ditt.

Arbeidsbredden er 1600 mm og er konstruert av spesialframstilte kniver for beste klipperesultat, da de også har styre-/motholds-pinner. Klippehodet er også utstyrt med vern i begge ender for å gi bra klipperesultat og for å beskytte knivbjelken.

Takket være klipperens konstruksjon er det nok med en enkel traktor på 25-40 hk.

 
Les mer
42 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-HRT1602