Vertikalklipper X 1,45 m

Vertikalklipper 1,45 m med hydraulisk sideforskyvning og luke som kan åpnes.

Les mer
21 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-XKH145

Xserie 80x80.png

Slaghekk 1,45 m med hydraulisk sideforskyvning og luke som kan åpnes

• Luke med åpning

• Sterkt chassis

• Hydraulisk sideforskyvning

• SKF-kulelager

• Arbeidsbredde 1,45 m

• Olje er inkludert

Smidig vertikalklipper med kraftig chassis og SKF-kulelager for traktorer på 25–60 hk

Vertikalklipperne i vår X-serie er bygget for å håndtere større utfordringer, for eksempel krevende terreng med innslag av kratt og kvister. Klipperne er utformet og designet for å tåle det krevende arbeidet de utsettes for. Våre maskiner i X-serien er utstyrt med solide chassis, SKF-kulelager, luke som kan åpnes samt sideforskyvning som standard.

Den høye rotorhastigheten gir hammerslagene god evne til å klippe og snitte alle typer materialer, og du får en driftssikker maskin som er effektiv for store materialmengder.

Vår vertikalklipper XKH145 er en kraftig maskin for deg som stiller høye krav til ytelse, men som ønsker en mindre og smidigere klipper. Tilpasset traktorer på 25–60 hk. Arbeidsbredden er på 1,45 m, noe som gjør den praktisk når du vil slå, pusse eller klippe små eller mellomstore gressarealer og gressmarker. Slaghekken har grovtannet, sveiset motstål i chassiset for at gresset skal slås bedre i stykker.

Justerbar støttevalse og 18 hammerslag.

Klippehøyden tilpasses av støttevalsen og slepemeiene. Den justerbare støttevalsen garanterer riktig klippehøyde på ujevnt underlag. Klippehøyden kan tilpasses fra 0-80 mm, noe som gir deg mulighet til å klippe gresset nær bakken og dermed få et planere resultat. Gresset jevnes ut og restene brytes ned raskere. Støttevalsen har skrapejern for å holde valsen ren for klippet materiale. 

På forsiden er slaghekken utstyrt med kjedevern som følger underlaget og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress.

Vertikalklipperen er utstyrt med hammerslag som standard. Gresset slås i stykker av totalt 18 slag. Vertikalklipperen er også tilpasset Y-slag, som kan kjøpes i tillegg (ikke inkludert).

Hydraulisk sideforskyvning og luke som kan åpnes

Denne vertikalklipperen er utstyrt med sideforskyvning for standard, slik at du kan forskyve maskinen til høyre eller venstre. Sideforskyvningen gjør at du kan klippe ved siden av traktoren, og dermed komme til områder som ellers ville vært vanskelig tilgjengelige. Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det også mulig å kjøre med ett hjulpar i gresset som klippes, samt nærmere grøfter og gjerder m.m.

Klipperen har en luke som kan åpnes. Luken åpnes når du klipper eller pusser marker som genererer høyere materialflyt. På den måten kan du kjøre uhindret og på samme måte som når materialflyten er normal og luken er stengt. Du sparer drivstoff og reduserer slitasjen på remmene, og du kan dessuten øke hastigheten ettersom gresset ikke snurrer rundt valsen. Gresset spres jevnere og bedre.

Vertikalklipperens chassis er fremstilt av 5 mm tykt stål, og sideplaten er 6 mm tykk.

Vertikalklipperen leveres med kraftoverføringsaksel, transmisjonsolje, hydraulikksylinder og hydraulikkslanger som standard.

Klipperen bruker ett dobbeltvirkende uttak på traktoren. Vertikalklipperen leveres med to hydraulikkslanger med ½-tommers hurtigkobling hann.

Olje er inkludert. Kontroller oljenivået før første gangs bruk.    

Miljøbildene viser Vertikalklipper X 1,85 m.

Relaterte produkter

  • {"id":"b-35-XKH185","name":"Vertikalklipper X 1,85 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"23900"}
  • {"id":"b-35-XKH145","name":"Vertikalklipper X 1,45 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"21900"}
  • {"id":"b-35-XKE200","name":"Vertikalklipper X 2,0 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"35900"}
  • {"id":"b-35-WKM175","name":"Vertikalklipper W 1,75 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"16900"}