Ny

ATV-klipper med luke og el-start, 1,5 m, 18 hk

Slagklipper for ATV med elektrisk start og bakluke.

For informasjon om levering, kontakt din forhandlere
SKU
35-VKMATV150H2
kr 20 500

Spørsmål? Kontakt nærmeste forhandlere, klikk her

Effektiv slagklipper til ATV med el-start, dobbelt drag og bakluke

• Arbeidsbredde 150 cm
• Dobbel innfesting, du kan selv velge om du vil ha draget på høyre eller venstre side av klipperen
• 18 hk motor med oljenivåvakt 
• El-start med batteri 
• Juster angrepsvinkelen med vantskruen under draget
• Sveiv med to håndtak og mekanisk stopp 

Kraftig slagklipper med el-start til ATV

Slagklipper VKMATV150H2 er for deg som har litt større arealer. Den er utstyrt med en 18 hk motor som er mer effektiv, både ved vanlig kjøring og fremfor alt ved tøffere bruk. Med en klippebredde på 150 cm kan du slå større arealer på en effektiv måte.

Vertikalklipperen er utstyrt med hammerslag som standard. Gresset slås i stykker av totalt 32 slag. Vertikalklipperen er også tilpasset Y-slag, som kan kjøpes i tillegg (ikke inkludert).

Motoren er utstyrt med el-start og startsnor. Dermed slipper du å belaste armene unødig med snorstart for å starte maskinen. El-starten gir effektiv start og stopp, og gjør arbeidet smidigere.

Luke som kan åpnes – for mer effektiv klipping i høyere hastighet

Slagklipperen er utstyrt med luke bak, som slipper ut gresset slik at det ikke legger seg under dekselet. Du sparer drivstoff og reduserer slitasjen på remmene, og du kan dessuten øke hastigheten ved kjøring sammenlignet med klipper ATV uten luke. Gresset spres også bedre og jevnere. Luken åpnes enkelt med de to laserskårne håndtakene.

Klippehøyden kan tilpasses fra 0-150 mm, noe som gir deg mulighet til å klippe gresset nær bakken og dermed få et planere resultat. Gresset jevnes ut og restene brytes ned raskere.

Slagklipperen med 18 hk motor er bygget for å takle tøffere vegetasjon, som tuer, røtter, kratt og voller. Brukes først og fremst til pussing av beiter, parker og veikanter

Slepemeier og dobbel innfesting for effektiv kjøring.

Klipperen har slepemeier på sidene for stabil og jevn gang. Angrepsvinkelen justeres med vantskrue under draget. Sprutvern i forkant slik at du minsker risikoen for steinsprut. 18 hk motor med oljenivåvakt.

Dobbel innfesting slik at du selv kan velge om du vil ha draget på høyre eller venstre side av klipperen. Monter hjulholdere for sidemontering og bak maskinen for stabilitet og fleksibilitet på sidene eller for maksimal tilkomst bak. Hjulene er individuelt høyderegulerbare med mekanisk fjærlåsepinne på sveiven for å hindre at sveiven beveger seg som følge av vibrasjonerStore luftgummihjul (16–6,50x8) 

Med fettnipler på støtte- og rotorvalselagre, tett deksel over remmene og beskyttet konstruksjon, får du en maskin som varer lenger. Tross den beskyttende konstruksjonen er det lett å komme til ved rengjøring, service og reparasjon.

På forsiden er slagklipperen utstyrt med kjedevern som følger underlaget og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress.

Slagklipperen har en bred bakre støttevalse og en trekkstang med tre faste justeringer i sideretning.

Brukertips

For beste resultat og lengre levetid på remmene anbefaler vi å klippe med en hastighet på 5–6 km/t hvis gresset er normalt høyt. Ved høyere gress skrur du klipperen opp til maks og kjører to ganger.

Montering og levering

Aggregatet leveres i stålhekk, og du foretar en viss sluttmontering selv.

Mer informasjon
Arbeidsbredde 1500 mm
Chassis 4 mm stål
Farge Grønn, pulverlakkert
Hjul 16-6,50x8
Kileremmer 2 stk BX1067
Klippehøyde 0 - 150 mm
Kjørehastighet 5 – 6 km/t (normalt høyt gress)
L x B x H 2170 x 1983 x 950 mm
Motor 18 hk
Rotorvalse 108 mm ø, tykkelse 8 mm
Slag 32 stk hammarslag
Vekt 268 kg
Vi fant andre produkter du kanskje vil like!
  1. Sideforskyvningsdrag til ATV-klipper
    Sideforskyvningsdrag til ATV-klipper
    kr 2 490
  2. Tralle manuell
    Tralle manuell
    kr 790