Gressklippere – Grøntarealer ATV

Våre slaghekker, beitepussere og kantklippere for ATV og firehjuling brukes til å klippe store beitearealer og gressmatter der en vanlig gressklipper ikke strekker til. Det finnes flere alternativer å velge mellom, avhengig av hva du skal klippe.

For krevende vegetasjon er det bra å bruke en slagklipper som er utstyrt med hammerslag, og som slår i stykker gresset i stedet for å skjære det av. For mindre arealer eller beitepussing passer en beitepusser bedre, siden den klipper med kniver. Hvis du har behov for å klippe rundt huset, under et stengsel eller rundt trær, passer en kantklipper best. Kantklipperen er utstyrt med trimmertråd, og fjærer automatisk unna når den støter på et hinder.

Ved å klippe ned gresset på markene dine og rundt gården sørger du for at veksten ikke stopper opp. Gress som får vokse fritt uten at det beites ned eller klippes, blir høyt, uønsket ugress. Ved å klippe gress- og beitearealer kontinuerlig, holder du vegetasjonen hele tiden i en vekstfase. For arealer som ikke beites ned ordentlig, kan man med fordel klippe ned og dermed få fôr til dyrene.

Flere av våre slagklippere er utstyrt med Kellfris designbeskyttede luke, som reduserer gressansamlingen under dekselet. Luken sørger også for bedre og jevnere spredning av gresset. Dermed sparer du drivstoff og reduserer slitasje på remmer og andre bevegelige deler inne i slagklipperen. Lukens utforming gjør at du med fordel også kan øke hastigheten ved kjøring sammenlignet med en slagklipper uten luke.

Hos oss finner du kraftige slagklippere for tøffere vegetasjon, smidige kantklippere for effektiv klipping rundt på gården og beitepussere for beitemarkene dine.

Alle våre klippemaskiner har flere tilpasningsmuligheter og har en kraftig konstruksjon som beskytter alle bevegelige deler i maskinen, samtidig som det er lett å komme til for rengjøring. Alle klippere trekkes av en ATV eller firehjuling, og er utstyrt med justerbare drag som enkelt kobles på og passer til de fleste ATV-er og firehjulinger.

Les mer

7 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Kantklipper ATV
  Kantklipper ATV
  kr 7 790

  Smidig kantklipper til ATV/firehjuling. Klipper effektivt rundt stolper og lignende.

 2. ATV-slagklipper, frontmontert
  ATV-slagklipper, frontmontert
  kr 17 990

  Frontmontert slagklipper med sideforskyvning for ATV.

 3. ATV-klipper med luke, 1,2 m, 15 hk
  ATV-klipper med luke, 1,2 m, 15 hk
  kr 17 990

  ATV-klipper med luke for økt hastighet og dobbel innfesting for drag.

 4. ATV-klipper med luke og el-start, 1,5 m, 18 hk
  ATV-klipper med luke og el-start, 1,5 m, 18 hk
  kr 22 900

  Slagklipper for ATV med elektrisk start og bakluke.

 5. ATV-klipper XL med luke, 1,5 m, 25 hk
  ATV-klipper XL med luke, 1,5 m, 25 hk
  kr 39 900

  Nordens sterkeste ATV-klipper, 150 cm og med bakluke.

 6. ATV-klipper med luke, 1,2 m, Briggs and Stratton 13,5 hk
  ATV-klipper med luke, 1,2 m, Briggs and Stratton 13,5 hk
  kr 21 900

  ATV-klipper med luke, Briggs & Stratton-motor og dobbel innfesting for drag.

 7. ATV-klipper med luke, 1,5 m, Briggs and Stratton 13,5 hk
  ATV-klipper med luke, 1,5 m, Briggs and Stratton 13,5 hk
  kr 22 900

  ATV-klipper med luke, Briggs & Stratton-motor og bakluge.

7 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge