Gårdsharv ATV med justerbart chassis og drag

Praktisk og fleksibel gårdsharv som fikser opp grusveier og gårdsplasser.

Les mer
5 990 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 27-GH2UG

Gårdsharv 1020 mm for ATV, med justerbart chassis og drag

• Justerbar høyde på for- og etterharv
• Justerbart drag som passer til alle typer trekkjøretøy
• To rammer for plassering av ekstra vekt
• Justerbar høyde på hele harven
• Utskiftbart drag med kulehanske eller splint-/gaffeldrag

Gårdsharven er et svært praktisk redskap som festes til din ATV eller firehjuling. Gårdsharven fikser opp, planerer underlaget, fjerner ugress og etterharver i én og samme prosess. Du får med andre ord en maskin som fyller flere funksjoner.

Gårdsharven er mest praktisk bak en ATV eller firehjuling, men kan brukes med alle typer trekkjøretøy. Dette er takket være at gårdsharven er utstyrt med justerbar høyde på draget, og med gaffeldrag som gjør det mulig å tilpasse draget til kjøretøyet.

Med utskiftbare skjær og harvpinner

Gårdsharven fjerner ugress, etterharver og planerer ut underlaget. For- og etterharven har justerbar høyde, slik at de kan tilpasses etter behov og underlag. På den måten er gårdsharven tilpasset en rekke ulike underlag og materialer. Du kan tilpasse harven ytterligere ved å justere høyden på harvchassiset.

Harven er også utstyrt med 6 stk. skjær og 9 stk. harvpinner som er montert i den bakre delen. Harvpinnene måler totalt 280 mm. Kellfris gårdsharv har også utskiftbart drag med kulehanske eller splint-/gaffeldrag. Skjær og harvpinner er utskiftbare.

Med rammer for plassering av ekstra vekt

Hvis du skal kjøre på grovere materialer som krever litt tøffere bearbeiding, er Kellfris gårdsharv utstyrt med to rammer for plassering av vektskuffer. Ved å plassere vekter på harven, kan du tynge den ned slik at den kommer dypere ned i underlaget. Rammene til vektskuffene er tilpasset dunker på 25 liter.

Kellfris gårdsharv er et redskap med flere funksjoner, som gjør arbeidet lettere og leverer flott resultat! 

Produktet krever montering av kunde.

Relaterte produkter

  • {"id":"b-27-V18ATV","name":"Veislådd ATV","category":"ATV-redskaper/Vei- og snøhåndtering ATV/Veislådd","price":"8900"}
  • {"id":"b-27-V16ATV","name":"Veislådd til ATV med 3 skjær og med elektrisk hev- og senkbar funksjon","category":"ATV-redskaper/Vei- og snøhåndtering ATV/Veislådd","price":"17900"}
  • {"id":"B-27-K14S","category":"ATV-redskaper/Grøntarealer ATV/Harver","price":"2390"}
  • {"id":"b-27-V1500","name":"Valse, hengermontert","category":"ATV-redskaper/Grøntarealer ATV/Valse","price":"4490"}