Tippvogn ATV 1420 kg med el-hydraulisk tipp

Tippvogn til ATV/firehjuling, med el-hydraulisk tipp.

Les mer
20 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 23-TV10H

ATV-vogn med el-hydraulisk tipp og kraftig tretrinns-tippsylinder

• El-hydraulisk tipp 12 V 

• Robust plan i 2 mm galvanisert dørkplate 

• Kraftig tretrinns tippsylinder 

• Allround-dekk 22 x 11 - 10 

• Liten oppbevaringsboks for styreboks inkludert

Olje er inkludert

Vår tippvogn for ATV er fremstilt av slitesterk og holdbar dørkplate, som er galvanisert for lang levetid.

Den perfekte hengeren for deg som vil laste grus, jord, flis, gress, løv eller annet materiale. Det er en transportvogn som er fremstilt for å transportere materiale på en effektiv måte, enten du har en større hagetraktor, ATV eller en mindre traktor.

Med gjennomtenkt design og plan med gode mål kan du flytte store volumer både med og uten forhøyningslemmer. Med en henger for alle miljøer kommer du deg frem på både flate veier, asfalt og i terreng og skogsmiljøer.

Chassisrammen er bygget opp med 40 x 80 mm profiler med 2,75 mm tykkelse, som gjør hengeren stabil ved transport av tung last. Vognens profilrør er forsterket i de bakre hjørnene for å klare tipping av tung last.

Tipplanet er konstruert av 2 mm galvanisert dørkplate som er bygget på 10 velformede stålprofiler, 5 stk. på hver side med en overliggende profil for å forsterke platen i planet.

ATV-vognen har to innfestinger for tipplanet, som er plassert med god avstand for stabil tipping av tung last. Festeøynene og festene er fremstilt av massivt stål.

Tippvognens strøm- og hydraulikkoblinger er godt plassert og beskyttet under planet. Med en lang, tredelt tippsylinder får du større tippvinkel ved lossing av fuktig eller kompakt rullet materiale.

Stor tippvinkel

Den store tippvinkelen gjør det også lett å rengjøre planet. Plansikringen skal alltid brukes ved rengjøring av planet og hvis planet er tippet opp under service eller lignende. Plansikringsstaget er plassert i chassiset.

Strøm til ATV-hengeren hentes fra 12V-uttaket på ATV-en, og tippen styres fra en styreboks med kabel som rekker helt frem til firehjulingen. Styreboksen kan enkelt oppbevares i en boks ved draget når den ikke er i bruk Den lille oppbevaringsboksen i dørkplate er inkludert.

Tippvognen er ATV-ens svar på dumpervognen. Med en maks last på 1420 kg kan du frakte tungt og mye uten problemer, og med for- og baklemmer som kan åpnes kan du enkelt losse det lastede materialet.

Front- og bakluke som kan åpnes

Frontluken kan åpnes nedover eller fjernes med to spenner og hengsler. En avtakbare forstamme/frontluke er praktisk hvis du skal bruke vognen til å kjøre lengre last, f.eks. stokker eller lekter.

Bakluken er designet for enkelt å kunne åpnes eller felles ned, slik at luken blir som en rampe. Luken har to hengsler nederst, slik at den tåler at man drar opp materialer på den.  Bakluken kan også låses i overkant, slik at den kan brukes som spredningslem. Spredningslem er praktisk hvis du vil tippe ut grus i en jevn strøm over en lengre strekning. F.eks. ved gruslegging på veier eller innkjørsler. Bakluken har trinnløse fester i overkant for spredning av grus. Lukens åpningsvinkel tilpasses med de tilhørende kjettingene. Vognen er perfekt utformet for å spre grus og sand på veiene dine.

Dekkene har en dimensjon på 22x11-10, slik at chassiset sammen med dekkene gir god bakkeklaring, i tillegg til at vognen ruller lett. Dekkmønsteret er egnet for både gress, grus og asfalterte veier.

Støtteben uten hjul med sveiv og 50 mm kulehanske inkludert. 

Støtteben med hjul for enkel forflytning finnes som tilleggsutstyr, les mer om støtteben med hjul her.

På noen av bildene er tippvognen utstyrt med forhøyningslemmer og en praktisk batteriboks i galvanisert dørkplate som festes i vognen. Disse finnes som tilleggsutstyr. Les mer om forhøyningslemmer her og om praktisk batteriboks her.

Bakluken på noen av bildene er utstyrt med hurtiglås, som er tilleggsutstyr. Luken er utstyrt med to hengsler som låses med pinner. Les mer om hurtiglåsen her.

Olje er inkludert. Kontroller oljenivået før første gangs bruk.

Tippvognen krever montering.

Her kan du se en film om vår tippvogn ATV 1420 kg

 

 
  • {"id":"b-23-TV10HBB3","name":"Batteribok til tippvogn ATV 1420 kg","category":"ATV-redskaper/Tilbehør til ATV-redskap","price":"1090"}
  • {"id":"b-23-TV10HFL2","name":"Forhøyningslem til tippvogn ATV 1420 kg, galvanisert","category":"ATV-redskaper/Tilbehør til ATV-redskap","price":"2190"}
  • {"id":"b-23-DH","name":"Tralle manuell","category":"ATV-redskaper/Tilbehør til ATV-redskap","price":"890"}
  • {"id":"b-23-TV10HJS","name":"Støtteben med hjul","category":"ATV-redskaper/Tilbehør til ATV-redskap","price":"1090"}
  • {"id":"b-60-HS12V","name":"Hydraulikksystem med tippsylinder 12 V","category":"Jordbruk/Tilbehør/Hydraulikksylindre","price":"8290"}

Relaterte produkter

  • {"id":"b-23-TV15ATV","name":"Tippvogn ATV 1,5 tonn","category":"ATV-redskaper/Vogner og tilbehør ATV/Vogner","price":"24900"}
  • {"id":"b-23-TV06PRO","name":"Tippvogn ATV 500 kg med galvanisert dørkplate","category":"ATV-redskaper/Vogner og tilbehør ATV/Vogner","price":"5990"}
  • {"id":"B-23-TV07PRO2","name":"Tipp- og skogsvogn ATV PRO","category":"ATV-redskaper/Skogsvogner og tilbehør ATV/Skogsvogner","price":"16900"}