ATV-slagklipper, frontmontert

Frontmontert slagklipper med sideforskyvning for ATV.

For informasjon om levering, kontakt din forhandlere
SKU
35-VKMATVF
kr 14 900

Frontmontert slagklipper for de større ATV-ene!

Ved å bruke frontmontert slagklipper for ATV i motsetning til bakmontert klipper, kan du se hva og hvor du klipper. Dermed reduserer du risikoen for å kjøre over materiale som kan skade maskinen. Arbeidsbredde 100 cm.

En stor fordel med en frontmontert slagklipper er at du minimerer nedpresset gress, ettersom klipperen slår gresset før du selv kjører over det med ATV-en. Dette gjør klippingen mer effektiv.

Vår frontmonterte slagklipper leveres dessuten med sideforskyvning som standard. Dette gjør at du kan høyre- og venstrejustere klipperen. Ved å plassere slagklipperen mot høyre eller venstre kan du enkelt komme til ved gjerder, trær og stolper.

Takket være at slagklipperen er frontmontert og tilpasset for ATV, kommer du til på steder der du vanligvis ikke ville komme til med en større, bakmontert slagklipper. Det blir også enklere å transportere klipperen, takket være den praktiske størrelsen og vekten.

Kellfris frontmonterte slagklipper leveres med Y-slag som slår gresset i stykker. Y-slag passer også godt når du trenger å klippe grovere materiale, for eksempel kratt. 

Vår frontmonterte slagklipper for ATV er et utmerket alternativ for deg som raskt vil komme i gang med arbeidet. Slagklipperen passer til bl.a. klipping av beitemark, krattrydding, gressklipping.

Slagklipperen leveres med en justerbar festeplate.

Universalfeste til montering på ATV er ikke inkludert. Kan kjøpes her.

Mer informasjon
Arbeidsbredde 1000 mm
Effektbehov 15 hk
Klippehøyde Max: 80 mm Min: 20 mm
L x B x H 1830 x 1240 x 770 mm
Motor Bensin
Slag Y-slagor
Vekt 158 kg
  1. Universalfeste til ATV
    Universalfeste til ATV
    kr 890
    Ikke på lager