Hinderpakke Basis trening

8 stk. hinderstøtter, 6 stk. Cavaletti-støtter, 24 bomholdere og 15 bommer.
En hinderpakke der basispakken ligger til grunn, og vi har komplettert med Cavaletti-pakken. Hinderpakken Trening-Basis inneholder 8 hinderstøtter, 6 Cavaletti-støtter, 15 bommer og 24 bomholdere. Det holder til f.eks. fire enkle hindre med tre bommer på hvert, samt tre Cavaletti. Det er mulig å lage flere varianter, siden hinderstøttene har hull til bomholdere på to sider, slik at holderne kan plasseres i to retninger.
Galvaniserte, lette hinderstøtter som tåler å stå ute. Hinderstøtten har kraftig fot og hull til bomholdere med 5 cm mellomrom på to sider av stolpen. Maks. bomhøyde 180 cm. Bommene er runddreid av ubehandlet furu, 3 m lange, ø 10 cm.

Cavaletti-støtten, du får tre ulike høyder på bommen, avhengig av hvordan du stiller inn støtten, 15, 30 eller 45 cm. Festet til bommen er 10 cm ø. Cavaletti-støtten er utstyrt med en låsebolt for å holde hinderbommene på plass. En robust og stabil støtte av metall, som tåler tøffe tak. Varmgalvanisert overflate for å tåle vær og vind. Lett å stable på hverandre, og tar liten plass ved oppbevaring.


Hinderpakke, Trening-Basis inneholder:
8 stk. hinderstøtter
6 stk. Cavaletti-støtter
15 stk. bommer
24 stk. bomholdere
Les mer
11 990 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 28-HPKTBT