Kantskjærer på hjul

Effektiv og letthåndterlig kantskjærer som jevner ut kantene på gressplenen. Perfekt for å unngå å kutte kantledningen til robotgressklipperen.

Effektiv kantskjærer som gir gresskantene et enhetlig utseende

• Justerbar skjæredybde i 4 stillinger

• Ergonomisk arbeidsredskap 

• Euro 5-motor 

• Bensindrevet, ensylindret 4-takt

• Justerbare hjul foran og bak 

Slipp til proffen på gresskanter – Kellfris kantskjærer!

Gresskanter grenser som regel mot grusganger, gårdsplasser og andre lignende arealer. Gress og ugress vokser mye både om våren, sommeren og sensommeren. Da gjelder det å vedlikeholde kantene kontinuerlig, slik at gresset ikke vokser ut over de ønskede kantene. Med kantskjæreren blir det også lettere å se hvor du har kantledningen til robotgressklipperen, slik at du unngår å klippe over den.

Med Kellfris kantskjærer som skjærer gjennom gress, jord og grus slipper du blemmer på hendene og sliten rygg, siden maskinen gjør jobben effektivt for deg med det effektive skjærebladet med tre kniver. Hagen og grusgangene får et enhetlig og flott sluttresultat når kantene blir holdt ved like.

Tilpass kantskjæreren til din hage

Hjulene kjøres enkelt utenfor gruskanten, og bladene kommer perfekt på linje for å skjære bort gresskanten. Hjulene kan justeres i høyden, slik at du lett kan tilpasse klipperen til høyden på kanten. De to dekkene foran kan justeres i sideretning etter terreng og stabilitetsbehov. Bakdekkene kan justeres i høyden, for eksempel ved høye kanter.

Skjæredybden justeres enkelt i totalt 4 stillinger via spaken på styrehåndtaket. Det er også mulig å justere høyden på hjulene. Dette gjøres via chassiset på kantskjæreren. Skjærebladets vinkel kan justeres 25 grader.

Kantskjæreren har en sikkerhetssperre som må holdes nede for at skjærebladet skal rotere. Dette bidrar til å øke sikkerheten under bruk. Motoren stopper når du slipper sikkerhetssperren på styret. 

Tips! I hagebransjen fungerer kantskjæreren også godt til å lage utsparinger til kantledninger for robotgressklippere.

Som med alle Kellfris produkter gjelder det å følge sikkerhetsinformasjonen og brukermanualen og bruke sunn fornuft. På den måten får du glede av kantskjæreren i mange år.

Les mer
4 190 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 27-EK351