Løvsugeraggregat 21 hk

En kraftig løvsuger med aggregat som monteres på din traktorvogn.

Les mer
39 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 27-LVD670

En kraftig løvsuger med aggregat som monteres på din traktorvogn

• Perfekt for kommune, forvaltning og kirker

• Motor 21 hk (15,5 kW 670 CC)

• Sugeslange på 3 meter

• Stødige håndtak

• Drivstofftank 15 liter

Gjør hagearbeidet ditt effektivt med denne løvsugeren som har en Euro 5-motor på 21 hk. Løvsugeraggregatet er perfekt for rengjøring av veier, gårdsplener, plener eller andre områder. Kan også brukes til å samle opp søppel eller nyslått gress.

Den kraftige motoren skaper et imponerende sug som håndterer alt fra løv og gressklipp til barnåler, kompost og små kvister. Med sitt avanserte impellersystem forvandler den hagesøplet til fine biter, noe som gjør det enklere å transportere og tømme.

Løvsugeraggregatets justerbare utblåsing gir deg full kontroll over hvor søppel skal lande, slik at du enkelt kan fylle lasteplanet eller tilhengeren din. Monteringen på vogna er enkel, og med løvsugeren suger du opp løv og lettere søppel direkte til vognen. Dette gjør den til det perfekte verktøyet for effektiv rengjøring av grøntområder, parker og kirkegårder.

Med den justerbare utblåsing, utstyrt med skjerm for optimal fylling av vognen, samt en 3 meter lang sugeslange med solide håndtak og munnstykke i hardplast, er løvsugeren både praktisk og brukervennlig for alle dine hagebehov.

Teknisk informasjon om Løvsugeraggregat 21 hk

Motor: 21 hk (15,5 kW 670 CC) RATO R670

Lydutslippsnivå LWA: 101,2 dB (A)

Vibrasjon ved bruk: 12,68 m/s²

Drivstoffkapasitet: 15 liter (Vi anbefaler alkylatbensin)

Motoroljekapasitet: 2 liter, 10W-30

Startmetode: Elektrisk start

Vekt: 167 kg

Manøvreringsvinkel: Maks 25°

L x B x H: 1300 x 1000 x 760 mm

Sugeslange: 10" x 3 meter

 

Obs! Kun for utendørsbruk. Løvsugeren skal kun brukes når den er montert på for eksempel en vogn, lasteplan eller lignende.