Gresstrimmer på hjul

En trimmer på hjul som hjelper deg med å holde det ryddig der du ikke kommer til med gressklipperen.

Få gode resultater raskt med en sterk trimmer på hjul

• Lettmanøvrert takket være store hjul
• Justerbar klippehøyde 38 – 76 mm
• Euro 5-motor
• Bensindrevet, ensylindret 4-takt
• Klippebredde 546 mm

En verdsatt hjelper på mange gårder

En gresstrimmer på hjul som hjelper deg med å holde det ryddig på steder der du ikke kommer til med gressklipperen. Et nyttig redskap på mange gårder, staller og bedrifter innen eiendomsvedlikehold, hage- og parkdrift.

Trim langs hus, under strømgjerder og andre gjerder, langs og rundt stolper og trær. Listen med steder der det vokser kratt og annen uønsket vegetasjon kan være lang. Kellfris gresstrimmer har høye og smale hjul, og kan kjøres på litt mer krevende underlag der hjulene håndterer ujevnheter på en smidig måte.

Ergonomi 

Gresstrimmer på hjul er en unik kombinasjon av gressklipper og trimmer. I motsetning til en vanlig trimmer som bæres på hoften, er denne trimmeren mye mer skånsom mot ryggen. Den er også sterkere enn de aller fleste hoftebårne trimmere på markedet.

Bruk

Klippehøyden justeres enkelt for tilpasning til terrenget. Trimmeren kjøres via håndtaket, der blant annet kobling og sikkerhetsbøyle er plassert. Sikkerhetsbøylen, som også kalles dødmannsgrep, må være trykt inn for at gresstrimmeren skal kunne kjøres. Dette er en sikkerhetsfunksjon. Med en klippebredde på 546 mm som er dekket av et sidevern rydder den grøntarealer på en effektiv, ergonomisk og sikker måte.

Se filmen der en av våre tidligere modeller viser hvordan gresstrimmeren arbeider på en effektiv måte på flere områder. Modellen som vises her, er oppdatert med bedre ytelse, for eksempel med trinn 5-motor.

Trimmertråden byttes enkelt ved å feste den gjennom en bøyle. Følg alltid sikkerhetsinformasjonen og instruksjonsboken, og bruk sunn fornuft. På den måten får dere nytte av gresstrimmeren i mange år.

Les mer
4 290 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 27-FT351