Kantklipper frontmontert, Euro

Frontmontert kantklipper med Euro-feste, for enkel adkomst under gjerdetråden.

Les mer
21 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-HKKFE

Frontmontert kantklipper – spesialisten under gjerdetråden

• Kraftige kniver 

• Sideforskyvning 

• Mange innstillingsmuligheter 

• Kraftig klippetallerken som fjærer unna 

• Frontmontert for god oversikt 

Effektiv kantklipper til traktorens frontlaster med Euro-feste

En frontmontert kantklipper er perfekt for deg som ønsker god oversikt mens du klipper. Ved å feste kantklipperen på Euro-festet ser du klippehodet lettere, noe som gir mer presisjon når du klipper.

Kantklipperen er sidemontert i en ramme for Euro-lasteren din. Hodet på kantklipperen kan justeres inn eller ut fra frontlasteren manuelt, slik at rekkevidden blir bedre. Hodet er dessuten leddet, slik at det følger bakken.

Klippetallerken som fjærer unna

Med sideforskyvning samt klippetallerken som fjærer unna for effektiv klipping under innhegninger og bygninger, gjerder og veikanter. Beskyttelsestallerkenen går mot stolpen og fjærer unna for deretter å gå tilbake til utgangsstilling, noe som gir mulighet til klipping tett inntil stolpen.

Hodet er fjærbelastet, slik at beskyttelsestallerkenen og hodet fjærer bakover hvis det treffer en stolpe. Fjærfunksjonen gir deg mulighet til å klippe rett under gjerdetråder og rundt stolper uten å justere traktorens kjøreretning.

Kraftige kniver som kan slipes, og som er montert på en knivarm for å håndtere ujevn vegetasjon. Beskyttelsestallerken på undersiden hindrer at knivene slår i bakken, i tillegg til at du kan legge tallerkenen mot bakken og enkelt kjøre forover med jevn høyde. 

Hydraulmotor fra Parker 23cc med innebygd trykkbegrenser og utgang for fri retur. Dette betyr at du må forsikre deg om at bæreren/traktoren din har en tilkobling slik at lekkasjerøret fra hydraulmotoren kan gå direkte til bærerens/traktorens hydraulikkoljetank. Tilkoblingen må være trykkfri - (0 Bar).

Parker-motoren gir en trygg og driftssikker maskin av høyeste kvalitet, uten vedlikehold av motoren som driver knivene med hydraulikktrykk.

Leveres med ramme for montering av klippehode, Euro-feste, slanger med ½" hann-kopling og støtteben for oppstilling.

Bildene viser kantklipper med feste som passer til Trima.

Lekkasjeluftning går direkte til hydraulikktanken på kjøretøyet, slange følger ikke med.

Miljøbilder viser motor uten lekkasjerør.

  • {"id":"b-R35-185.001","name":"Kniv til beitepusser","category":"Reservedeler","price":"180"}

Relaterte produkter

  • {"id":"b-35-HKKFT","name":"Kantklipper frontmontert, med feste som passer til Trima","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Beitepusser","price":"21900"}
  • {"id":"b-35-FMF275","name":"Beitepusser 2,75 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Beitepusser","price":"29900"}
  • {"id":"b-35-HKK","name":"Kantklipper","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Beitepusser","price":"24900"}
  • {"id":"b-35-TS600","name":"Kantklipper 3-punkt","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Beitepusser","price":"11990"}