Gressharv 2 m

Vendbar, tung gressharv i én seksjon for skånsom bearbeiding av underlaget.

Kick-starter gressarealene og beitemarkene dine

• 2 m arbeidsbredde
• 3 rader trekanter
• Skånsom og aggressiv bearbeiding
• Øker gressveksten
• Reduserer tuedannelsen


Gressharv, 2 meter bred med 3 rader med trekanter.

Den vendbare harvmatten gir mulighet for både skånsom og aggressiv bearbeiding av underlaget. 3 rader med trekanter gir beste virkningsgrad ved løsning/lufting av marker og utjevning av jordrottehauger, dyreekskrementer, skader etter hjortedyr m.m.

Gressharven passer også for planering av beitemarker, paddocker, ridebaner m.m. Trekantene er fremstilt i holdbart støpejernsgods, og rammen og 3-punktsfestet har en svært kraftig konstruksjon for å tåle påkjenninger fra underlaget.
 

Øk produksjonen på beitet - på en enkel måte og med lønnsomme resultater

Visste du at: Når du lufter og løsner, og dermed øker oksygennivået i gresstorva, vokser gresset mye bedre. Resultatet er lønnsomt på en enkel måte. Dessuten slipper du å beholde gammel dyremøkk, jordrottehauger og dødt gress som også hemmer planteveksten.

"Jeg river opp vollen hvert år, og om våren merker du hvordan vegetasjonen tar av på en mer effektiv måte enn før". /Hanna
 


Resultatet ovenfor er det som skjer når man bruker gressharv med trekanter av "tung" modell. Vekta gjør jobben, og du trykker på gassen - lettere og bedre blir det ikke. Ved å vende matten med taggene nedover blir bearbeidingen mer aggressiv, dette anbefales hvis du har en gressmark med mye dødt gress.

Gressharven er tilgjengelig i disse lengdene:
• Gressharv 2 meter
Gressharv 4 meter -se mer her
Gressharv 5 meter - se mer her
Gressharv 6 meter - se mer her

Les mer
10 490 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 36-BH200