Harver

Harver har vært en selvfølgelig del av jordbruket i hundrevis av år. Hvis du vil bearbeide et markareal ved å lufte eller bare jevne ut jorden uten å gå like dypt som når du pløyer eller bruker jordfres, er det en harv du skal ha. Bruk av harver er tidseffektivt fordi du bearbeider hele arealet som dekkes av harven.

Alle våre harver har kraftige konstruksjoner som er laget for å tåle påkjenninger fra underlaget i år etter år. Hvis noe går i stykker, har vi reservedeler. Det bidrar til å gi harvene svært lang levetid. Avhengig av hvilken modell det handler om, kan harver brukes til alt fra en gruslagt ridebane til en gressmatte. De er også velegnet hvis du skal fikse opp et område som er gravd opp av for eksempel villsvin eller grevlinger.

Med harver kan du øke verdien på beitet

Hvis du har beite, er en gressharv en ren investering, fordi den tilfører oksygen til bakken og motvirker gresstuer. Dyreavføring blir dessuten arbeidet ned i bakken på en effektiv måte. Du tjener ganske enkelt penger på å bruke en harv. Hvis du har en mark med mye dødt gress, tjener du på å gi den en kraftigere bearbeiding enn hvis du har mer grønt gress på marken. Trekantene i harven er fremstilt av holdbart støpejernsgods, og gir beste virkningsgrad ved utjevning av muldvarphauger, villsvinskader m.m. En gressharv selges med ulike bredder. Velg modell ut fra hvor store arealer du vil bearbeide, og hva du kommer til å trekke den med.

Blant de harvene vi selger, er harvmatten et interessant alternativ fordi den er rimelig, men likevel effektiv. Den kan vendes og brukes til ulike ting avhengig av hvor kraftig du vil bearbeide underlaget.

Våre harver selges med alt du trenger for å kunne feste dem på traktoren og begynne å bruke den modellen du har valgt. Hvis du har begrenset erfaring med harver, kan du se på instruksjonsfilmene våre, som du finner via produktbeskrivelsene.

Les mer
Anbefalte
10 produkter
  • {"id":"B-36-BH200B","name":"Gressharv 2 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"8990"}
  • {"id":"B-36-BH400B","name":"Gressharv 4 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"17900"}
  • {"id":"B-36-BH600B","name":"Gressharv 6 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"28900"}
  • {"id":"B-36-HM137","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"4990"}
  • {"id":"B-36-HM183","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"6790"}
  • {"id":"B-36-HM244","category":"Dyr/Hest/Ridebanen","price":"8990"}
  • {"id":"B-28-RBH2","category":"ATV-redskaper/Ridebane ATV/Harver","price":"16490"}
  • {"id":"b-28-RBH220","name":"Ridebaneharv 3-punkt","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"21900"}
  • {"id":"b-36-HM3P170","name":"Trepunktsramme til harvmatte 1,7 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"3490"}
  • {"id":"b-36-HM3P210","name":"Trepunktsramme til harvmatte 2,1 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Harver","price":"3790"}