Gressharv 4 m

Vendbar, tung gressharv i tre seksjoner for skånsom bearbeiding av underlaget.

Gressharv, 4 meter bred med 4 rader med trekanter. 

• 4 m arbeidsbredde
• 4 rader trekanter
• Skånsom og aggressiv bearbeiding
• Øker gressveksten
• Reduserer tuedannelsen

Kick-starter gressarealene og beitemarkene dine

Den vendbare gressharven gir mulighet for både skånsom og aggressiv bearbeiding av underlaget. 4 rader med trekanter gir beste virkningsgrad ved løsning/lufting av marker og utjevning av jordrottehauger, dyreekskrementer, skader etter hjortedyr m.m.

Gressharven passer også for planering av beitemarker, paddocker, ridebaner m.m. Trekantene er fremstilt i holdbart støpejernsgods, og rammen og 3-punktsfestet har en svært kraftig konstruksjon for å tåle påkjenninger fra underlaget.

Mekanisk sammenleggbar for redusert transportbredde.

Øk produksjonen på beitet - på en enkel måte og med lønnsomme resultater

Visste du dette? Når du lufter og løsner, og dermed øker oksygennivået i gresstorva, vokser gresset mye bedre. Resultatet er lønnsomt på en enkel måte. Dessuten slipper du å beholde gammel dyremøkk, jordrottehauger og dødt gress som også hemmer planteveksten.

"Jeg river opp vollen hvert år, og om våren merker du hvordan vegetasjonen tar av på en mer effektiv måte enn før". /Hanna


Resultatet ovenfor er det som skjer når man bruker gressharv med trekanter av "tung" modell. Vekten gjør jobben, og du trykker på gassen - lettere og bedre blir det ikke. Ved å vende matten med taggene nedover blir bearbeidingen mer aggressiv, dette anbefales hvis du har en gressmark med mye dødt gress.

Gressharven er tilgjengelig i disse lengdene:
Gressharv 2 meter - se mer her
• Gressharv 4 meter
Gressharv 5 meter - se mer her
Gressharv 6 meter - se mer her

Her kan du se en film om hvor effektivt gressharven jevner til beitet

Les mer
19 990 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 36-BH400