Vertikalklipper W 1,25 m

Vertikalklipper med 20 hammerslag og 1,25 m arbeidsbredde.

Les mer
14 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-WKM125

Slaghekk med 20 hammerslag og 1,25 m arbeidsbredde

• For traktorer 18–25 hk

• 20 stk. hammerslag

• Justerbar støttevalse

• Justerbare slepemeier på sidene

• Kjedevern mot steinsprut

• Olje er inkludert

Praktisk og smidig vertikalklipper for traktorer 18–25 hk

Vertikalklipperne i vår W-serie er bygget for å takle alt fra klipping av beitemarker og innmark til rydding av ville markvekster med innslag av kratt. Vertikalklipperne i W-serien er valget for deg som vil ha en enkel og slitesterk maskin som er blitt videreutviklet i mange år. Passer for rydding av både mindre og større grøntarealer.

Den høye rotorhastigheten gir de smidde hammerslagene god evne til å klippe og snitte alle typer materialer, og du får en driftssikker maskin.

Vår vertikalklipper WKM125 har en arbeidsbredde på 1,25 m, som gjør den praktisk når du vil slå, pusse eller klippe mindre gressarealer og gressmarker. Slaghekken har fintannet, sveiset motstål i chassiset for at gresset skal slås bedre i stykker.

Justerbar støttevalse og kjedevern

Klippehøyden tilpasses av støttevalsen og slepemeiene. Den justerbare støttevalsen garanterer riktig klippehøyde på ujevnt underlag. Klippehøyden kan tilpasses fra 0-55 mm, noe som gir deg mulighet til å klippe gresset nær bakken og dermed få et planere resultat. Gresset jevnes ut og restene brytes ned raskere. Støttevalsen har skrapejern for å holde valsen ren for klippet materiale.

På forsiden er slaghekken utstyrt med kjedevern som følger underlaget og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress.

Vertikalklipperen er utstyrt med hammerslag som standard. Gresset slås i stykker av totalt 20 slag. Vertikalklipperen er også tilpasset Y-slag, som kan kjøpes i tillegg (ikke inkludert). Her kan du lese mer om Y-slag.

Vertikalklipperen er tilpasset traktorer på 18-25 hk, og kobles til traktorens kraftuttak, som gir en inngangshastighet på 540 o/min. Dette gir en rotorhastighet på 2295 o/min. 3-punktsfestet kan sideforskyves manuelt for tilpasning i sideretning.

Vertikalklipperens chassis er fremstilt av 4 mm tykt stål.

Vertikalklipperen leveres med kraftoverføringsaksel som standard.

Olje er inkludert. Kontroller oljenivået før første gangs bruk.    

Miljøbildene viser Vertikalklipper W 1,75 m.

 

Relaterte produkter

  • {"id":"b-35-WKM145","name":"Vertikalklipper W 1,45 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"15900"}
  • {"id":"b-35-XKH185","name":"Vertikalklipper X 1,85 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"23900"}
  • {"id":"b-35-XKE200","name":"Vertikalklipper X 2,0 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"35900"}
  • {"id":"b-35-WKM175","name":"Vertikalklipper W 1,75 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Vertikalklipper","price":"16900"}