Minigraver & Graveaggregat

Trenger du en pålitelig og kraftig gravemaskin til prosjektene dine? Uansett om du vil ha en minigraver fra Lovol eller et graveaggregat for traktor eller ATV, er Kellfri din pålitelige partner.

Etter vellykket samarbeid innen jordbruks- og traktorsegmentet i 15 år har Lovol og Kellfri nå utvidet samarbeidet sitt innen grave- og entreprenørsegmentet. Kellfri tilbyr et prisgunstig alternativ for gravemaskiner, perfekt for entreprenører og hjemmefiksere. Minigraveren fra Lovol kan fås med eller uten førerhus. Gravemaskinen har en kompakt og enkel design som gir maksimal kraft og smidighet. Som tilbehør er det tre forskjellige skuffer å velge mellom: Graveskuff, Kabelskuff eller Planeringsskuff.

Har du en traktor eller en ATV, finnes det ulike alternativer for graveaggregater. Med et graveaggregat montert på traktoren får du en effektiv graveenhet og enda mer nytte av traktoren din. Kellfri tilbyr graveaggregater som passer for traktorer med 25-50 hk.

Leter du etter en kompakt og solid graveenhet med egen kraftkilde? Graveaggregater for ATV kommer i tre ulike modeller: uten førerhus, med førerhus i vinyl og med 360° roterende overdel.

Les mer
Anbefalte
14 produkter