Steinsvans 1,5 m, boltet Trimafeste

Steinsvansen har en pukkel/steinlomme i forkant som hindrer plukkede steiner fra å falle ut.

Les mer
12 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 16-SGB15T

Steinsvans 1,5 m med boltet Trimafeste

Pukkel/steinlomme i forkant

Høy rygg med bøyde stenger i øvre kant

To tverrgående profiler i ryggen

10 mm tykke sidoplater skåret ut i én hel plate

Boltet Trimafeste

Steinsvansen har en pukkel i forkant som hindrer plukkede steiner fra å falle ut

Kellfris steinsvans har en godt gjennomtenkt konstruksjon som er godt tilpasset for å plukke opp og transportere bort steiner fra åkre og jorder, eller transport av grener og kratt.

For å unngå at steiner skal falle ut ved sortering av jord og stein har steinsvansen en steinlomme i forkant. Lengst foran på steinsvansen er det sveisede pinner på en lavere nivå, til fordel når man plukker stein på åkeren. Man trenger ikke ha hele steinsvansen mot bakken.

Design med pukkel i forkant gir store muligheter for å fylle redskapet uten å miste steiner som allerede er der. Steinsvansen har en høy rygg på 85 cm med bøyde stenger i øvre kant, noe som gir ekstra motstand slik at steinene ikke faller over mot traktoren. Den høye ryggen gir også mulighet for å kjøre og bruke steinsvansen ved ensilasje- eller annet løst materiale.

Steinsvansen har solide sidoplater skåret ut i én hel plate

For å klare de trykk og høye påkjenninger som oppstår ved håndtering av steiner, har steinsvansen en sterk og stabil konstruksjon. De to tverrgående profilene i steinsvansens rygg gir stabilitet til de 30 mm runde stengene. I tillegg er sidene skåret ut i én hel plate, noe som gir stor styrke til grepet. Solide sidoplater som er 10 mm tykke.

Steinsvansen kan også brukes til å rydde jorden for røtter, grener og andre hindringer som kan forstyrre jordbruksarbeidet eller forberedelse av mark for planting. Transport av ulike typer materiale som steiner, trestammer, flytting av skrap og avfall fra ett sted til et annet på gården. Et annet vanlig bruksområde er å bruke den i plansiloer for utjevning av gressmatter.

Steinsvansen for frontlastere leveres med boltbare festinger som gjør at du kan bytte og endre feste, avhengig av hvilken redskapsbærer du har.

Steinsvansen leveres med boltet Trimafeste.

Relaterte produkter