Planeringsskuff 2,2 m, SMS/Trima

Kraftig og slitesterk planeringsskuff 2,2 m

Les mer
12 490 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 26-PLF3T2200

Robust planeringsskuff på 2,2 m med SMS/Trima-feste

• Konstruert og bygget for hardt arbeid

• Lav skufferygg gir bedre oversikt fra førerhuset

• Lang bunn for å gjøre skjæret synlig

• Runde gavler for optimal lasting

• Klargjort for montering av snøkrage

Planeringsskuff med god brukervennlighet som passer alle frontlastere

Denne skuffen fungerer best til bakkeplaneringsarbeid som justering, planlegging, lasting og lossing av små og store arealer. Bakkeplanering utføres ofte med materialer som sand, jord eller andre sjaktmasser.

Konstruksjonen er generelt bredere, har en lavere rygg og er noe lengre enn andre skuffer. Dette er ideelt ved planeringsarbeid.

Ved hjelp av bredden får man blant annet umiddelbart en pen og jevn overflate på et større område. Takket være den lave bakplaten, som vi kaller ryggen, får føreren optimal oversikt fra førerhuset, totalhøyden er 513 mm.

Takket være den ekstra lengden har man også god oversikt over hvor skuffeskjæret arbeider fra førerhuset. På den måten har man full kontroll og presisjon over planeringsarbeid med hardt og løst materiale.

Planeringsskuffens underside har sliteribber fra rygg til front i stål. Dette gir en sterk konstruksjon og er en fordel ved planleggingsarbeid ettersom ribbene fyller opp ujevnheter. Skuffen har også forsterkninger i rygg og gavler.

Gavlene er noe avrundet for å optimalisere lasting av løst materiale. Selve ryggen er vinklet 10°, ettersom planleggingsarbeid og justeringer også skjer ved å rygge og dermed jevne ut ujevnheter ved hjelp av det rette bakskjæret.

Skuffen leveres med SMS/Trima-feste.

  • NYHET
    {"id":"B-26-PLF3SK","category":"Jordbruk/Skuffer/Planeringsskuffer","price":"3490"}

Relaterte produkter