Vingeskuff med ventil, 1300 l, 2,0 m, Trima

Vingeskuff med to justerbare sideklaffer og vendbare slitstål.

Les mer
49 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 26-350V4

Smidig vingeskuff for frontlastemaskinen

• 2-slangesystem med omstillingsventil for individuell styring av høyre/venstre klaff

• Akkumulator for å beskytte skuffens klaffer, utløses ved påkjørsel

• Vendbart slitstå

• V-formet for enklere utslipp av snø fra skuffen

• Kun tredjefunksjon er nødvendig

Vingeskuffen gjør snøryddingen effektiv på store områder som parkeringsplasser, gårdsplasser eller industriområder, men også på mindre områder der snøen må fjernes.

Multi-skuffen er utstyrt med siktskår langs bakkanten for å lette oversikten under arbeidet. Dens koniske form og avrundede bakkant gjør at snøen smidig faller ut av skuffen ved tømming/tipping.

Vingeskuffen er utstyrt med to justerbare hydrauliske sideklaffer som har vendbare slitstål med isskjær og rett stål. Når klaffene er innfelt, er skuffen perfekt for trange arbeidsområder og enkel manøvrering mellom hindringer, noe som gir økt presisjon. Når klaffene er utfelt, får skuffen imponerende bredde, noe som gjør at den kan håndtere store volumer materiale med letthet og markant øke produktiviteten din. Klaffene har hydraulisk påkjøringssikring for å forbedre komforten og sikre jevnere gang. Det vendbare slitstålet, der du har tannet og glatt på hver side av stålet, gir gode valg avhengig av underlaget.

Skuffen har 2-slangesystem med omstillingsventil for individuell styring av høyre/venstre klaff. Kan også leveres med 4-slangesystem, kontakt din forhandlere for mer informasjon.

Akkumulator er standard og er der for å beskytte skuffens klaffer, utløses ved påkjørsel.

Med 2-slangesystem trenger du bare en tredjefunksjon. Hver klaff kan justeres separat. Skuffen kan også leveres med 4-slangesystem. En viss installasjon kan være nødvendig, og tilpasning av redskapsbæreren er nødvendig. Dette varierer mellom ulike maskiner.

Investér i vår fleksible vingeskuff og opplev allsidighet og ytelse. Enten du er innen snørydding, bygg, jordbruk eller andre sektorer, vil vår vingeskuff overgå forventningene dine og bli et uunnværlig produkt når snøen faller.

Leveres med feste som passer Trima.

Fordeler med Kellfris Vingeskuff:

Justérbar klafffunksjon: Klaffene kan enkelt foldes inn for å redusere bredden og lette navigeringen i trange områder. Ved behov kan de også enkelt foldes ut for å maksimere kapasiteten.

Allsidighet: Enten du jobber med å skuffe eller laste snø, får du to funksjoner i ett. Perfekt for bruk på parkeringsplasser og veier.

Robust konstruksjon: Laget av slitesterke materialer er vår vingeskuff designet for å tåle de tøffeste arbeidsforholdene og vare over tid.

Enkel installasjon og bruk: Med et brukervennlig design er vår vingeskuff enkel å installere og bruke, noe som sparer tid og reduserer risikoen for driftsavbrudd.

 

Tekniske spesifikasjoner for Vingeskuff med ventil, 1300 l, 2,0 m, SMS/Trima:

• Bredde (innfelte klaffer): 2000 mm - Perfekt for trange arbeidsområder og enkel manøvrering mellom hindringer, noe som gir økt presisjon.

• Bredde (utfelte klaffer): 3670 mm - Når klaffene er utfelte, får skuffen imponerende bredde, noe som gjør at den kan håndtere store volumer materiale med letthet og øke produktiviteten din betydelig.

• Høyde: 870 mm

• Dybde:

• Volum: 1,3 m³, 1300 liter

• Vekt: 462 kg

• Festesystem: SMS/Trima