Klype 09

Hybrid gripeklo konstruert for både plukk og lasting.

Hybrid gripeklo konstruert for både plukk og lasting

• Kraftig chassis/hode av 6 mm plate gir en stabil konstruksjon

• Tette gripehus – beskyttet parallellstag, sylinder, slange og koblinger

• God geometri for både små og store stokker

• Dobbeltvirkende sylinder 40/20-200

• Maks. åpningsbredde 700 mm

• Rotorfeste 40 mm

Tynningsklype og tømmerklype som passer til skogsvogn ATV SV20

Hybrid gripeklo er en imponerende konstruksjon som er utformet for å dekke behovene til deg som trenger en klo som både kan plukke opp enkeltstokker og løfte tung last med letthet. Det kraftige chassiset og hodet av 6 mm plate gir en svært stabil konstruksjon, noe som gjør det mulig å plukke og laste stokker med høy presisjon og stabilitet.

Gripehuset er også godt beskyttet for å sikre at parallellstag, sylinder, slange og koblinger er beskyttet mot skader og slitasje. Dette sikrer lang levetid og minimalt med vedlikehold.

Tømmergripekloen har også en utmerket geometri som gjør det enkelt å håndtere både små og store stokker. Med en dobbeltvirkende sylinder på 40/20–200 og en maks åpningsbredde på 700 mm kan den håndtere en rekke ulike størrelser på stokker. Dessuten, med et pinnefeste på 40 mm som passer til de fleste rotatorene på markedet. Med en rotator kan du enkelt rotere grepet, plukke opp og plassere lasten på riktig sted. Se Kellfris prisgunstige rotatorer her.

Denne skogsgripekloen passer perfekt på Kellfris skogsvogn ATV SV20, men den kan også brukes med andre skogsvognmerker som har 40 mm monteringspinne. Med en egenvekt på 31 kg er den enkel å bruke og manøvrere, noe som gir en smidig og effektiv bruk, i motsetning til lettere grep som blir veldig vanskelige å manøvrere. I tillegg gir bredden på grepet utmerket grep når man plukker opp ender på treet, langt ut på stokken.

Alt i alt er Hybrid gripeklo en robust og kraftig klype som er utformet for å oppfylle de høye kravene som stilles til en klype for skogbruket. Det er det opplagte valget for mange med ATV-skogsvogner som trenger en gripeklo som er lett å bruke, stabil og pålitelig for å håndtere tung last og stokker på en effektiv måte.

 

"Svært kraftig klo for den som vil kjøre mye og løfte raskt."

Leif, rutinert skogeier som har kjørt ATV-skogsvogn i mange år.

 

Film av Skogsvogn SV20 og Gripeklo KG08

Les mer
4 290 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 21-KG09