Fliskutter bensindrevet

Bensindrevet fliskutter, fliser opp stammer opptil 8,5 cm ø.

Med 15 hk motor tygger denne fliskutteren i seg store greiner opptil 8,5 cm

• Utstyrt med nødstopp
• Kilerem 2 stk
• Skjærekniv 2 stk og 1 stk motskjær
• Gaffelfeste for smidig transport
• Innmatingsnett 470 x 330 mm


Flis opp trebiter, ukurant ved, kvister og greiner, og bruk til brensel ved opptenning, til å dekke kjøkkenhager, underlag for treningsbaner, kompost mm.

Den kraftige innmatingsrullen jobber raskt, slik at maskinen jobber effektivt. Rullen er utstyrt med to vendbare, kraftige kniver med en bredde på 30 cm og et motskjær, og drives av bensinmotoren.

Vinkelen og posisjonen til knivene gjør at greinene automatisk trekkes inn i materullen. Dermed kan du slippe greinen så snart knivene har tatt tak i den. Fra et sikkerhetsperspektiv er det det beste alternativet. Åpningen i innmatingstrakten er utstyrt med plastremser for å beskytte mot ev. sprut av flis og bark.

Transmisjonen går gjennom to parallelle drivremmer. Den strimlede veden eller flisen mates ut gjennom utgangsrøret ved hjelp av sentrifugalkraften rotoren gir.

Høyden mellom bakken og innmatingstrakten er 110 cm, som er den beste høyden, ergonomisk sett.

Fliskutteren er lett å dra med seg for hånd eller med hagetraktor/kjøregressklipper, takket være gaffelfestet. Den smale designen gjør det enkelt å komme inn i alle hager og andre trange passasjer.

Les mer
19 490 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 13-WC08E