Vedkløyvere

Er du lei av å bruke mye tid og krefter på vedhåndtering? Da skal du ta en titt på vedkløyverne vi har i det store sortimentet vårt. En kraftig vedkløyver er svært rimelig i forhold til hvilken nytte den gjør. Alternativet er ofte å kløyve veden med en øks, noe som blir uholdbart så snart volumene blir litt større. Med en kløyver er det også lett å behandle store mengder trevirke på en gang.

Stort tilbud av vedkløyvere

Vi har den riktige vedkløyveren for deg, enten du vil ha en liten elektrisk drevet eller en traktordrevet vedkløyver. Velg vedkløyver ut fra hvor stor kløyvekraft og kløyvelengde du trenger. Hvis du bruker ved til sentralfyring er god kløyvelengde en fordel. Det er først og fremst grovheten på trevirket som avgjør hvilken kløyvekraft som kreves.

Hvis du for det meste trenger småved, klarer du deg naturligvis med en mindre og rimeligere vedkløyver enn hvis du varmer opp en eiendom med vedfyr som har plass til vedskier på 1 m. Velg mellom to eller fire kløyvekniver avhengig av hvor mange vedskier du ønsker fra en kløyving. Med enkelte modeller kan du bytte mellom begge variantene, slik at du får enten to eller fire vedskier per kløyving.

Du som produserer ved for salg finner også formålstjenlige vedkløyvere til en god pris hos oss i Kellfri. Vedkløyverne våre er lette å flytte. Det er en stor fordel når du skal håndtere trevirke i større format. Med en traktordrevet vedkløyver trenger du heller ikke å transportere virket hjem for å kunne håndtere det. Du kløyver veden ute i skogen når du har kappet den. Stort smidigere blir det ikke.

Nøye utvalgte kvalitetsprodukter

Se gjerne på en test av vedkløyvere, og sammenlign våre modeller med andre modeller på markedet. Hvis du kjøper vedkløyver hos Kellfri, kan du være helt trygg på at du får et kvalitetsprodukt med garanti som står seg godt i konkurranse med andre vedkløyvere.

Du finner også reservedeler til vedkløyverne vi selger, noe som gir maskinene ekstra lang levetid.

Hvis du hugger din egen ved, sparer du mye tid på å bruke en god vedkløyver fra oss i Kellfri. Det er også sikrere og mindre belastende for kroppen enn å kløyve ved med øks, uansett hvor dyktig du er. Man sier på spøk at en god vedkløyver klarer alt unntatt å tenne opp i peisen!

Les mer
Anbefalte
4 produkter
  • NYHET
    {"id":"B-13-HK555","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedkløyvere","price":"9490"}
  • {"id":"b-13-HK777NO","name":"Vedkløyver, el-drevet, 7 tonn, 70 cm","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedkløyvere","price":"11990"}
  • {"id":"B-13-VK2700","name":"Vedkløyver, traktordrevet 7 tonn, 70 cm","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedkløyvere","price":"9900"}
  • {"id":"B-13-VK21100","name":"Vedkløyver, traktordrevet 7 tonn, 110 cm","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedkløyvere","price":"12900"}