Vedtransportør

Håndterer du mye ved? Da vet du at det kan være tidkrevende og tungt å bære den kløyvde veden dit du vil ha den. Håndter i stedet veden på en effektiv og tidsbesparende måte med en prisgunstig vedtransportør. Vedtransportørene som selges i butikken vår, er garantert driftssikre, lette å flytte og håndtere og har en fordelaktig pris. Motorene er beskyttet, og vi leverer reservedeler ved behov.

Uten en vedtransportør får du raskt en haug med ved akkurat der du kløyver den, og du må avbryte jobben for å flytte på utstyret.

Med en vedtransportør kan du kløyve i lengre økter, og du får veden akkurat der du vil at den skal være. Kanskje i en vedsekk som er festet i et stativ, eller direkte i vedskjulet.

Velg modell ut fra hvor lang transportør du trenger, og husk at disse transportørene også kan ha andre bruksområder. Det kan for eksempel være en god måte å transportere takpanner på eller grønnsaker i forbindelse med uttynningsarbeid.

Vår vedtransportør med bånd er bygget for å vare lenge i vårt nordiske klima. Vi selger dem med sjenerøse garantibetingelser og gratis levering.

Les mer
Anbefalte
2 produkter
  • {"id":"b-13-VT250","name":"Vedtransportør 5,0 m","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedtransportør","price":"8900"}
  • {"id":"b-13-VT275","name":"Vedtransportør 7,5 m","category":"Skog og ved/Ved- og flishåndtering/Vedtransportør","price":"10900"}