Traktorer Lovol

Hos oss i Kellfri finner du traktorer som oppfyller kravene til variert arbeid. Uansett om det gjelder jobb på gården, i skogen eller på veien, har vi en traktor som passer for nettopp dine formål og forutsetninger.

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.pngkellfri LOVOL warranty logo 60 months.png

Hos Kellfri inngår det alltid en maskingaranti

Du kan føle deg trygg med traktorkjøpet ditt. Alle Lovol-traktorer fra Kellfri leveres med 36 måneders maskingaranti, som dessuten kan forlenges til 60 måneder i forbindelse med kjøp av en ny Lovol-traktor. Alt for et trygt, smidig og problemfritt traktoreierskap!

Les mer om gjeldende garantier og vilkår for våre Lovol-traktorer

 

TRAKTOR FRA LOVOL MED STAGE V-MOTOR

Våre Lovol-modeller er moderne traktorer med god plass i førerhuset. trinn 5-motor under panseret og god trekkraft – maskiner som takler de fleste oppgaver på gården. De nye Lovol-traktorene er utstyrt med Stage V-motorer fra Doosan og Laidong, som oppfyller utslippskravene i Stage V

Når du setter deg i førerhuset på en Lovol-traktor, merker du tryggheten i at Kellfri opp gjennom årene har vært en av de største leverandørene av kompakte gårdstraktorer. Kellfris Lovol-traktorer er kjent for sin enkle og lette teknikk, og under panseret får du en enkel oversikt over alle deler av motoren. Traktoren er lett å vedlikeholde, og er konstruert for nordiske værforhold og klima.

Kundene våre setter pris på den enkle konstruksjonen, og kan føle seg trygge på at Kellfri sammen med forhandlere og serviceverksteder står klare med gode råd og service. Alt for et trygt eierskap.

Traktoren er bøndenes høyre hånd

... i hvert fall når det gjelder tungt arbeid. I snart 70 år har vi i Kellfri jobbet med landbruksmaskiner som gjør hverdagen lettere for mange jordbrukere, og vi vet at man ikke skal kompromisse på kvaliteten. Hos oss finner du traktorer fra Lovol som klarer arbeid både i skogen og hjemme på gården. Med rikelige hestekrefter, firehjulsdrift og høy bakkeavstand kan du være sikker på at du kommer deg frem under alle tenkelige forhold.

Traktorene og maskinene våre er smidige, fleksible, pålitelige og lette å vedlikeholde. Lovol er en av verdens ledende traktorleverandører og produserer 20 000 traktorer i året. Det er med andre ord ikke tilfeldig at du finner nettopp Lovol hos oss. Dessuten kan alle våre gårdstraktorer utstyres med frontlaster, noe som utvider maskinens funksjonalitet. Du kan også kjøpe flere tilbehør, blant annet A-ramme for kulekobling til trepunktsfestet, som gjør arbeidet lettere når du trekker en maskin med traktoren.

Kvalitetssikrede landbruksmaskiner

Har du spørsmål? Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.

Les mer
Anbefalte
7 produkter