Traktorer Lovol

Hos oss i Kellfri finner du traktorer som oppfyller kravene til variert arbeid. Uansett om det gjelder jobb på gården, i skogen eller på veien, har vi en traktor som passer for nettopp dine formål og forutsetninger.

4WD som standard – og litt til

Traktorene våre er allsidige, fleksible og har 4WD som standard, slik at fremkommeligheten i terreng med ujevnt underlag er garantert. Med høy bakkeavstand kjører du sikkert over mindre stubber, greiner og annet materiale som ellers kunne skadet understellet. Du sitter komfortabelt i førerhuset og har full kontroll over traktoren, med alle viktige spaker lett tilgjengelig.

Traktorene våre finnes i flere størrelser, som alle klarer de fleste typer jobber. Alle traktorer kan utstyres med frontlaster som tillegg, for løfting av for eksempel baller, sekker eller annet løst materiale. Traktorene våre er dessuten kjøretøyregistrert, EØF-sertifisert og godkjent for kjøring på offentlig vei.

Traktorene våre har rikelig med hestekrefter, 35 og 50 hk, som gir nødvendig kraft i alle situasjoner, og tross størrelsen har de lavt marktrykk som gir fremkommelighet også på følsomt underlag. På den måten kan du kjøre på underlag uten å forårsake umiddelbar eller større skade.

Lovol – ingen hvem som helst!

Hos oss i Kellfri finner du Lovol, en av verdens fremste traktorprodusenter. I tillegg til å produsere 50 000 traktorer i året, produserer de også landbruks- og anleggsmaskiner som eksporteres til mer enn 120 land. Vi kan garantere deg en traktor som varer lenger, takket være vår service på alle våre kjøretøy og kontroller gjennom alle ledd.

Les mer
Anbefalte
4 produkter