Traktor Lovol 25 hk med frontlaster uten førerhus, Stage V

Traktorpakke 6 inneholder: Standardtraktor med frontlaster, uten førerhus.

Les mer
189 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 40-TBM254RF.101

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.pngkellfri LOVOL warranty logo 60 months.png

Hos Kellfri inngår det alltid en maskingaranti

Du kan føle deg trygg med traktorkjøpet ditt. Alle Lovol-traktorer fra Kellfri leveres med 36 måneders maskingaranti, som dessuten kan forlenges til 60 måneder i forbindelse med kjøp av en ny Lovol-traktor. Alt for et trygt, smidig og problemfritt traktoreierskap!

Les mer om gjeldende garantier og vilkår for våre Lovol-traktorer

 

Traktor Lovol 25 hk – 4WD og Stage V-motor

Traktorpakke 6 inneholder:

Standardtraktor uten førerhus

Frontlaster

 

Sammenlign våre pakker – hva er inkludert?
Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon.

  Pakke 1 Pakke 2 Pakke 3 Pakke 4 Pakke 5 Pakke 6 Pakke 7 Pakke 8
Med førerhus x   x   x   x  
Uten førerhus   x   x   x   x
Frontlastere x x     x x    
Motorvarmere x x x x        

 

Vårt siste tilskudd fra Lovol

Vårt nyeste tilskudd fra Lovol – en gårdstraktor med 25 hestekrefter, er langt fra en puslete kompakttraktor. Her tilbyr vi en tung, solid og velbygd traktor med høy kapasitet – men i et litt mindre og mer hendig format. Perfekt for alle typer gårdsarbeid eller mindre skogbruk, for deg med et blandet behov for å kunne løfte og dra i både terreng og på mark.

Den sterke traktoren på 25 hestekrefter utvider og kompletterer Kellfris utvalg av praktiske traktorer og gårdsmaskiner.

Standardutstyret omfatter to dobbeltvirkende hydraulikkuttak, med 540/1000 o/min kraftuttak og en 8+8-girkasse med full synkronisering.

Med en relativt høy egenvekt klarer traktoren både å løfte og trekke større vekter, noe som gir Lovol 25 hk et solid konkurransefortrinn sammenlignet med andre konkurrenter som ofte er lettere og mindre.

Økonomisk og effektiv Stage V-motor

Laidong KM385 er en tresylindret vannkjølt dieselmotor som oppfyller utslippskravene i Stage V. Den har en patentert teknologi for høy effektivitet, med sterk motorkraft og lavt drivstofforbruk.

Traktorens topphastighet er drøyt 28 km/t, og drivstofftanken rommer 26 liter.

God ergonomi – en komfortabel traktor

Betjeningselementene er ergonomisk plassert fra førerplassen i traktoren. Du sitter dessuten komfortabelt på et fjærende Grammer-sete trukket med Galon-stoff og utstyrt med sikkerhetsbelte.

De hengende pedalene gjør det enklere å stige inn og ut av traktoren.

Sidespeilene er fjærende og innfellbare, noe som gjør det lettere ved trange passasjer. 

Velg mellom to- eller firehjulsdrift og utstyr

Denne traktoren er utviklet for kjøring og girvalg tilpasset det skiftende behovet på en mindre gård: Den klarer kort sagt alt fra beitepussing og kantklipping om sommeren til snørydding og vedlikehold av vei om vinteren.

Under pågående arbeid skifter du enkelt mellom tohjulsdrift og firehjulsdrift – 2WD og 4WD – avhengig av situasjon og behov.

Smidig traktor med mange bruksområder

Sammen med Kellfris skogsvogn får du ikke bare en hjelpende hånd i skogen, men også en perfekt ekvipasje for håndtering av tømmer.

Lovol 25 hk er kjøretøyregistrert, ECC-sertifisert og godkjent for kjøring på offentlig vei.

Oppdag alle fordelene med Lovol 25 hk

• Velg mellom 2WD og 4WD – firehjulsdriften gir god trekkraft og fremkommelighet, og bidrar til sikker håndtering med frontlaster montert.

• To dobbeltvirkende hydraulikkuttak, bak på traktoren, med 540/1000-kraftuttak.

• Radialdekk fra Trelleborg på forhjulene for bedre trekkraft og bæreevne.

• Høy bakkeklaring.

• Optimalisert egenvekt for god fremdrift og stabilitet ved lasting med frontlaster.

• Fjærende/innfellbare sidespeil.

• Stabilt og enkelt chassis.

• Liten svingradius.

Gir
L1: 1,88 km/t
L2: 2,83 km/t
L3: 4,4 km/t
L4: 6,12 km/t
H1: 8,67 km/t
H2: 13,07 km/t
H3: 20,52 km/t
H4: 28,3 km/t

Jobb smart med frontlaster

Hvis du kompletterer Lovol-traktoren med en frontlaster med optimal løftehøyde og tippvinkel, får du et nærmest komplett arbeidskjøretøy for en rekke tenkelige gjøremål på gården eller i skogen:

• Frontlasteren gjør det mulig å flytte og løfte for eksempel høyballer og tunge sekker.

• Praktisk parallellføring justerer for høydeforskjeller ved løfting.

• Du styrer hele frontlasteren med én hånd, med en såkalt énspaksbetjening.

• En tredje hydraulikkfunksjon er tilgjengelig for alle redskaper som krever hydraulikk – for eksempel balleklype – og styres enkelt med en knapp på lasterspaken.

•  Frontlasteren leveres med Euro-feste.

Hvorfor velge en traktor uten førerhus?

En Lovol-traktor uten førerhus kan av ulike årsaker være et riktig valg for noen brukere.

For det første kan en traktor uten førerhus ha en lavere kostnad sammenlignet med en med førerhus, ettersom førerhuset er et ekstra utstyr som kan gi økt pris.

For det andre kan en traktor uten førerhus være lettere å manøvrere på trange steder og på mindre gårder der man må sno seg rundt hindringer.

I tillegg kan den være bedre egnet for brukere som ikke trenger å jobbe under ekstreme værforhold eller i lengre perioder, ettersom førerhuset gir beskyttelse mot regn, vind og sol. Det er viktig å merke seg at valget av traktor med eller uten førerhus avhenger av brukerens behov og forholdene der traktoren skal anvendes.

En Lovol-traktor med 25 hestekrefter uten førerhus kan være egnet for mindre gårder eller mindre gårdsarbeid der man ikke trenger å bruke lengre tid i traktoren. En traktor uten førerhus kan også være mer egnet for innendørs bruk, som i et drivhus eller en låve, ettersom den er mindre og lettere å manøvrere på trange steder.

Når du trenger en mindre traktor til mindre gårder eller til bruk innendørs, kan det være lurt å velge en Lovol-traktor uten førerhus.

Testet og prøvekjørt i Skara

Vår monteringsavdeling har lang erfaring med bransjen og våre produkter, noe som sikrer at du får et produkt som er fullstendig gjennomgått, testet og montert ved levering. Vi arbeider raskt og moderne, med kort ledetid og fullstendig kontroll over hele verdikjeden, noe som er til fordel for deg som kunde når det gjelder både pris, kvalitet, funksjonalitet og leveringstid.

Når du kjøper en traktor fra oss i Kellfri, er den gjennomgått av oss i Jung utenfor Skara. Vi arbeider med en utarbeidet sjekkliste der alle funksjoner på traktoren gjennomgås før den til slutt blir godkjent for levering. Du kan føle deg trygg på at vi i Kellfri har 70 års erfaring med landbruksmaskiner og kan gi traktoren din den servicen den trenger.

Når du har fått traktoren hjem, finner du tips om daglig vedlikehold av maskinene dine på nettsiden vår. Vi har blant annet en teknisk håndbok som er gratis å laste ned for deg som kunde. Den finner du også på vår manualside. 

 

Produktet krever montering av før levering. Kontakt din lokale forhandler for mer informasjon. 

 

Traktor specifikation 25hp utan hytt A.jpg

A: Akselavstand 1795 mm
D: Lengde 3558 mm
F: Høyde 2450 mm
G: Overheng fra hjulaksel 922 mm
H: Frontvinkel 31°
J: Avstand aksel-jordbruksdrag 597 mm
K: Bakvinkel 35°

Traktor specifikation 25hp utan hytt B.jpg

B: Sporvidde foran 1243 mm

Traktor specifikation 25hp utan hytt C.jpg

C: Sporvidde bak 1200 - 1400 mm
E: Bredde 1550 mm

Relaterte produkter