Overvåking – Storfe

Et overvåkingssystem til hjemmet, gården eller fjøset gjør det lettere å holde oversikt over dyrene, samtidig som man i enkelte tilfeller gjør uvedkommende oppmerksomme på at privat eiendom er overvåket. Med dagens teknologi kan du enkelt overvåke dyrene dine eller gården din direkte fra for eksempel smarttelefonen.

Kellfri tilbyr ulike overvåkingsalternativer avhengig av formålet. En diskré, men fleksibel løsning er vår LED-lampe med innebygd bilde- og lydopptak. LED-lampen kan kobles til alle lamper som støtter E27-sokkel, og overvåker et område på 360° nedover. For dyrene og mindre fjøs er IPCam et godt alternativ som er lett å montere i fjøset.

Har du mange dyr, eller har du behov for å overvåke et større område? FarmCam er et trådløst HD-kamera med en rekkevidde på opptil 1250 meter. Opptil 4 kameraer som overvåker døgnet rundt takket være evnen til å se i mørket, kan kobles til smarttelefonen.

Vær oppmerksom på at det finnes lover og regler når det gjelder overvåking med bilde- og/eller lydopptak. Private virksomheter, dvs. de som ikke utfører en oppgave av allmenn interesse, må følge Datatilsynets regler og GDPR-retningslinjene.

Les mer

2 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Wifi Lampe med overvåkningskamera 3.0 Mp
  Wifi Lampe med overvåkningskamera 3.0 Mp
  kr 849

  Gjennom et overvåkingskamera innebygd i LED-lampe holder du kontroll på hjemmet via mobiltelefonen.

 2. 47-1081
  Stallkamera
  kr 3 490
  Online-kameraet for alle! Overvåk dyrene dine via smarttelefon, iPad eller datamaskin

2 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge