Fôrhekk til sau, 24 plasser

Forsterket fôrhekk for sau, med utskiftbare fôrribber.

For informasjon om levering, kontakt din forhandlere
SKU
34-SFZ
kr 2 750

Spørsmål? Kontakt nærmeste forhandlere, klikk her

Forsterket fôrhekk i gedigen konstruksjon med utskiftbare fôrribber  

• 24 stk. fôrplasser á 21,5 cm
• Høyde 92 cm (sarg 28,5 cm)
• 170 cm ø
• Utskiftbare fôrribber

Den nye fôrhekkmodellen for sau er mer praktisk enn forgjengeren, og har gedigen konstruksjon der fôrribbene er fremstilt i rør med dimensjoner på 20 x 1,5 mm. Fôrhekken er tilpasset sau og lam, og har derfor skråstilte fôrribber som hindrer at sauene kommer seg inn i fôrhekken. Hele fôrhekken er galvanisert.

Fôrhekken er rund med en diameter på 1,7 meter, og har derfor god plass til hele baller. Du plasserer enkelt ballen på bakken, og setter deretter fôrhekken over ballen. Fôrribbene på fôrhekken har optimal fôråpning for både sau og lam, på 21,5 cm. Totalhøyden er 92 cm, hvorav sargen er 28,5 cm høy.

Takket være konstruksjonen med flere monterbare deler, kan du enkelt skifte ut slite- og reservedeler. Dermed får fôrhekken lengre levetid, og du slipper å kjøpe ny fôrhekk så ofte.

Plastdetaljene øverst på fôrhekken gjør at den er sikrere for dyrene, og gjør dessuten fôrhekken mer bestandig mot værslitasje.

Med en fôrhekk reduserer du mengden nedtrampet fôr og unødig spill, slik at du sparer både fôr og fôrutgifter. En fôrhekk forbedrer også hygienen rundt fôret, og reduserer dermed risikoen for kontaminering.

Fôrhekken leveres umontert, består av 4 stk. seksjoner (2 kolli) og må monteres av kunden. Fôrhekken består av flere deler enn forgjengeren. Dette skyldes at visse slitedeler nå er utskiftbare for lengre levetid.

Her kan du se en film som viser montering av fôrhekk for sau SFZ.

Mer informasjon
Diameter 1708 mm
Fôringsplasser 24 st
Rørdimensjon 20 mm
Understellets høyde 285 mm
Totalhøyde 920 mm
Vekt 47 kg

Filmer