Fôrhekk til sau, 24 plasser

Forsterket fôrhekk for sau, med utskiftbare fôrribber.

Les mer
3 990 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 34-SFZ

Forsterket fôrhekk i gedigen konstruksjon med utskiftbare fôrribber  

• 24 stk. fôrplasser á 21,5 cm

• Høyde 92 cm (sarg 28,5 cm)

• 170 cm ø

• Utskiftbare fôrribber

Den nye fôrhekkmodellen for sau er mer praktisk enn forgjengeren, og har gedigen konstruksjon der fôrribbene er fremstilt i rør med dimensjoner på 20 x 1,5 mm. Fôrhekken er tilpasset sau og lam, og har derfor skråstilte fôrribber som hindrer at sauene kommer seg inn i fôrhekken. Hele fôrhekken er galvanisert.

Fôrhekken er rund med en diameter på 1,7 meter, og har derfor god plass til hele baller. Du plasserer enkelt ballen på bakken, og setter deretter fôrhekken over ballen. Fôrribbene på fôrhekken har optimal fôråpning for både sau og lam, på 21,5 cm. Totalhøyden er 92 cm, hvorav sargen er 28,5 cm høy.

Takket være konstruksjonen med flere monterbare deler, kan du enkelt skifte ut slite- og reservedeler. Dermed får fôrhekken lengre levetid, og du slipper å kjøpe ny fôrhekk så ofte.

Plastdetaljene øverst på fôrhekken gjør at den er sikrere for dyrene, og gjør dessuten fôrhekken mer bestandig mot værslitasje.

Med en fôrhekk reduserer du mengden nedtrampet fôr og unødig spill, slik at du sparer både fôr og fôrutgifter. En fôrhekk forbedrer også hygienen rundt fôret, og reduserer dermed risikoen for kontaminering.

Fôrhekken leveres umontert, består av 4 stk. seksjoner (2 kolli) og må monteres av kunden. Fôrhekken består av flere deler enn forgjengeren. Dette skyldes at visse slitedeler nå er utskiftbare for lengre levetid.

MERK! Plastfilm/nett rundt høyballen skal fjernes før bruk.

Leveres umontert.

 

Hva er fordelen ved å bruke en fôrhekk?
• Det blir mindre svinn, ettersom dyrene ikke tråkker rundt i avvist grovfôr
• Du forbedrer hygienen ved fôringsplassen fordi du minimerer risikoen for kontaminering
• Du bruker mindre tid på å rengjøre ved fôringsplassen, og mindre grovfôr må kastes på gjødselhaugen.

 

Du er selv ansvarlig for valget av fôrhekkmodell, siden du kjenner dyret ditt best. Det er viktig at du alltid følger Mattilsynets regler.

 

Her kan du se en film som viser montering av fôrhekk for sau SFZ.

 

Relaterte produkter

  • {"id":"b-34-SFTN","name":"Fôrhekk med tak for sauer","category":"Jordbruk/Fôrhekker og kalveskjul/Fôrhekker Sau","price":"11490"}