Fôrhekk med tak for sauer

Storballsfôrhekk med justerbare fôrgrinder, 22 plasser.

Les mer
11 490 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 34-SFTN

Storballsfôrhekk med justerbare fôrgrinder for sau

• 22 fôrplasser
• Tilpasset 120 cm ø rundball
• Justerbare fotbøyler gir god stabilitet
• Justerbare fôrgrinder
• Justerbar takhøyde
• Oppsamlingstrau - minimerer svinn

 

"For at sauene ikke skulle føle seg stresset av kyrne ved matbordet, bestemte vi oss tidlig for at de skulle få sin egen fôrstasjon. Sauene vil gjerne ha tørt og fint høy. De liker ikke høy som er surt av regn, derfor er det nesten uunnværlig med tak over ballen, og det har denne hekken. Andre fordeler med en slik hekk er at det er økonomisk og hygienisk, sauene spiser ikke nedtrampet høy, og eventuelt fôrsvinn ender opp i et oppsamlingstrau. Jeg kjøpte vår fôrhekk av Kellfri. De har gratis frakt, noe som er flott for oss som ellers bor langt fra det meste."

Fin attest fra Ida, som driver M.II.O Entreprenad AB.

 

Når du skal fylle på fôrhekken, åpner du den bakre gavlen og løfter inn ballen. Sidegrindene er justerbare, slik at de kan tilpasses til ballens størrelse samt for å minske avstanden til fôret etter hvert som dyrene spiser. Grindene har et oppsamlingstrau for å minimere fôrsvinnet. 

Taket er justerbart i høyden, og du kan regulere hvilken høyde du har på taket for å få best mulig beskyttelse.

Fotbøylene gjør at fôrhekken står stødig, samtidig som de er stillbare og gir mulighet til å justere fôringshøyden.

Flyttes med traktorens trepunkt, utstyrt med hullbom.

MERK! Plastfilm/nett rundt høyballen skal fjernes før bruk.

Leveres umontert.

 

Reduser fôrsvinn
Når du utfôrer sauene med grovfôr blir det en hel del fôrsvinn. Bruk av fôrhekk er en velprøvd metode for å minimere fôrsvinnet.

Forbedre helsen til sauene dine
Du forbedrer hygienen på fôringsplassen fordi det reduserer risikoen for at sauene får i seg delvis nedtråkket fôr. Helse er en langsiktig investering, både økonomisk og for å spare tid og energi.

Riktig størrelse sparer tid
Denne fôrhekken er spesielt tilpasset for å få plass til en rundball på 120 cm i diameter. Å sette ned ballen direkte i fôrhekken er en effektiv måte å spare tid på ved fôringen. Siden ballene med 120 cm i diameter varer lenger, fyller du ikke på så ofte og frigjør dermed tid til andre ting; en langsiktig og populær investering. Denne galvaniserte sauefôrhekken har 22 fôrplasser.

 

Du er selv ansvarlig for valget av fôrhekkmodell, siden du kjenner dyret ditt best. Det er viktig at du alltid følger Mattilsynets regler.

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Nett for rundballer, SlowFeeder","category":"Dyr/Hest/Fôrutstyr","price":"1690"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Bakkearmering plastmatte","category":"Dyr/Storfe/Innhegningen","price":"69"}

Relaterte produkter

  • {"id":"b-34-SFZ","name":"Fôrhekk til sau, 24 plasser","category":"Jordbruk/Fôrhekker og kalveskjul/Fôrhekker Sau","price":"3990"}