Kantklipper

Når du skal klippe skråninger og grøfter, bør du satse på en solid kantklipper som klarer både gress og kratt. Våre kantklippere kan brukes rett bak traktoren, men også på siden ved hjelp av sideforskyvningen. Kantklipperen er et praktisk og prisgunstig redskap som kommer til nytte når du skal klippe, pusse eller rydde blant annet grøftekanter og skråninger.

Kantklipperne i W-serien – robuste og driftssikre maskiner

Våre kantklippere i W-serien er praktiske, driftssikre og fleksible grøntarealmaskiner som finnes i flere størrelser. Alle våre kantklippere i W-serien leveres med sideforskyvning som standard, slik at du kan montere maskinen på siden. Dermed kommer du enkelt til i blant annet grøftekanter. Hvis du ønsker det, kan du også trekke maskinen rett bak traktoren.

I vårt sortiment av kantklippere finner du også modeller med luke som kan åpnes. Luken passer godt hvis du vet at du skal klippe tykt materiale. Luken kan åpnes for å øke materialgjennomstrømningen, slik at du kan kjøre som vanlig. Effektivt og ikke minst praktisk!

Fra finpussing til grovrydding

En kantklipper minner om en tradisjonell beitepusser. Forskjellen mellom maskinene er at kantklipperen lar deg klippe der du ikke kan kjøre med traktoren. Fremfor alt handler det om områder ved siden av veien eller i skråninger. Dermed har en kantklipper større bruksområde. På noen av våre modeller kan klippehodet dessuten vinkles. Ved å vinkle klippehodet får du bedre klipperesultat, særlig i litt brattere kanter.

En kantklipper er et ideelt redskap for deg som også har behov for å vedlikeholde skogsveier før krattet sprer seg altfor mye. Rydding langs skogsveier kan være et sikkerhetsspørsmål, siden høyt kratt går ut over sikten. Det kan også være vanskeligere å pløye langs en skråning som er full av kratt. Vedlikehold av veiene gir flere fordeler.

Kantklipper med luke – For mer effektiv spredning

Velg en kantklipper med luke hvis du vil ha mer effektiv spredning av gresset når du klipper. Da sparer du tid, siden du kan kjøre fortere når gresset ikke snurrer rundt valsen på samme måte som når man ikke har luke. En bred kantklipper gir også større rekkevidde

Med en kantklipper til traktoren holder du eiendommen i god stand, siden du kan klippe og rydde der det ellers er vanskelig å komme til.

Les mer

8 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Kantklipper frontmontert, Euro
  Kantklipper frontmontert, Euro
  kr 20 900

  Frontmontert kantklipper med Euro-feste, for enkel adkomst under gjerdetråden.

 2. Kantklipper frontmontert, med feste som passer til Trima
  Kantklipper frontmontert, med feste som passer til Trima
  kr 20 900

  Frontmontert kantklipper, for enkel adkomst under gjerdetråden.

 3. Kantklipper W 1,45 m, lettvekt
  Kantklipper W 1,45 m, lettvekt
  kr 22 900

  Kantklipper 1,45 m med lav vekt, tilpasset traktorer på 25–45 hk.

 4. Kantklipper W 1,4 m
  Kantklipper W 1,4 m
  kr 26 900

  Kantklipper 1,4 m med bakluke og SKF-kulelager.

 5. Kantklipper W 1,8 m
  Kantklipper W 1,8 m
  kr 30 900

  Kantklipper 1,8 m med bakluke og SKF-kulelager.

 6. Kantklipper W 2,2 m
  Kantklipper W 2,2 m
  kr 37 900

  Kantklipper 2,2 m med bakluke og SKF-kulelager.

 7. Kantklipper 3-punkt
  Kantklipper 3-punkt
  kr 11 590

  Stopp salg for sesongen. Gresstrimmer for trimming av gress langs veikanter, under gjerder og stengsler.

 8. Kantklipper
  Kantklipper
  kr 20 900

  Bak- eller frontmontert kantklipper til traktorens trepunktsfeste.

8 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge