Kantklipper

Sats på en robust kantklipper hvis du har behov for å klippe gress og kratt både bak og ved siden av traktoren du bruker til å dra kantklipperen. Dette er et redskap som er tilfredsstillende å bruke, og som du kommer til å ha mye nytte av.

Våre kantklippere er svært fleksible, og du har god kontroll over både sideforskyvning og tiltvinkel. Det gjør at du kan arbeide mer effektivt. Monteringen er enkel, og du kommer raskt i gang med å klippe veikanter og skråninger på eiendommene. Kantklipperne i vårt sortiment er gedigent konstruert, og vi selger dem til en god pris i forhold til den høye kvaliteten du får.

Du finner også reservedeler til maskinene dine i sortimentet vårt. Det betyr at levetiden blir svært lang sammenlignet med mange andre maskiner på markedet.

Fra finpussing til grovrydding

Man kan si at en kantklipper har samme funksjon som en tradisjonell beitepusser. Men på grunn konstruksjonen og monteringen, hjelper den deg med å klippe også der du ikke kan kjøre med traktoren. For eksempel ved siden av veien, i en skråning. Bruksområdet er litt bredere enn for en kantklipper, fordi det er mulig å vinkle klippehodet. På den måten får du godt resultat også i svært bratte grøftekanter.

Kantklippere er ideelle for deg som har behov for å vedlikeholde skogsveier før krattet sprer seg utover, og for deg som bare vil holde grøftekantene ryddige. Nettopp vedlikehold langs skogsveier kan være et sikkerhetsspørsmål, siden høyt kratt gir dårligere sikt. Det kan også være vanskeligere å pløye langs en skråning som er full av kratt. Vedlikehold av veiene gir flere fordeler.

Velg en kantklipper med luke hvis du vil ha mer effektiv spredning av gresset når du klipper. Da sparer du tid, siden du kan kjøre fortere når gresset ikke snurrer rundt valsen på samme måte som når man ikke har luke. En bred kantklipper gir større rekkevidde, men er tyngre og koster litt mer. Du velger ganske enkelt modell ut fra bruksområdet.

Hos oss finner du også modeller som fungerer som en kombinasjon av beitepusser og kantklipper. Med en slik kan du klippe både plane og skrå arealer. Unngå å kjøpe to maskiner hvis du klarer deg med en.

Med en kantklipper til traktoren holder du eiendommen i god stand, siden du kan klippe og rydde der det ellers er vanskelig å komme til.

Les mer

7 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge
 1. Beitepusser 2,75 m, hyd sideforskyvning kan vippes
  Beitepusser 2,75 m, hyd sideforskyvning kan vippes
  kr 49 900
  Beitepusser som kan vippes, perfekt også når du vil bearbeide grøftekanter.
 2. Kantklipper 3-punkt
  Kantklipper 3-punkt
  kr 10 500
  Gresstrimmer for trimming av gress langs veikanter, under gjerder og stengsler.
 3. Kantklipper
  Kantklipper
  kr 19 400

  Bak- eller frontmontert kantklipper til traktorens trepunktsfeste.

 4. Kantklipper lettvekt, 1,45 m
  Kantklipper lettvekt, 1,45 m
  kr 21 900
  Lett og smidig kantklipper for mindre traktorer, arbeidsbredde 1,45 m.
 5. Kantklipper med luke 1,4 m
  Kantklipper med luke 1,4 m
  kr 26 900

  Klipper med luke bak. For traktorer fra 50 hk.

 6. Kantklipper med luke, 1,8 m
  Kantklipper med luke, 1,8 m
  kr 29 900

  Effektiv klipper med luke bak. For traktorer fra 60 hk.

 7. Kantklipper med luke, 2,2 m
  Kantklipper med luke, 2,2 m
  kr 36 900

  Klipper med luke. For traktorer fra 80 hk.

  Ikke på lager

7 Produkter

per side
Bruk synkende rekkefølge