Kantklipper W 1,45 m, lettvekt

Kantklipper 1,45 m med lav vekt, tilpasset traktorer på 25–45 hk.

Les mer
24 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-WKS145

Lettvekts kantklipper med 1,45 m arbeidsbredde for mindre traktorer.

• Støttevalse for riktig klippehøyde

• Praktisk for mindre traktorer på 25–45 hk

• 24 stk. hammerslag

• Tiltbart klippehode 

• Lav vekt på 270 kg

Vår kantklipper WKS145 er en klipper har lav vekt og en arbeidsbredde på 1,45 m, og passer perfekt for mindre traktorer på 25–45 hk. Kantklipperen kan reguleres med sideforskyvningen slik at arbeidet kan utføres bak traktoren eller trinnløst til siden. Du kan enkelt klippe grøftekanter, midtrabatten på veien og andre vanskelig tilgjengelige arealer.

Kantklipperen har tiltbart klippehode og kan vinkles 90 grader oppover og 50 grader nedover i sideretning, noe som gjør den svært fleksibel. Dette gjør den til en maskin som er ekstra velegnet for klipping og pussing av grøftekanter, men som fungerer like bra til plane overflater og hekker.

Klipperen har fintannet, sveiset motstål i chassiset for å slå materialet bedre i stykker.

Støttevalse og 24 harmmerslag

På forsiden er kantklipperen utstyrt med stålplater som følger underlaget og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress. Støttevalsen har skrapejern for å holde valsen ren for klippet materiale.

Kantklipperen er utstyrt med hammerslag som standard. Gresset slås i stykker av totalt 24 slag. Klipperen er også tilpasset Y-slag, som kan kjøpes i tillegg (ikke inkludert).

Hydraulisk sideforskyvning og tiltbart klippehode

Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det mulig å forskyve maskinen til høyre. Maskinen kan sideforskyves maksimalt 204 cm til høyre for traktorens midtpunkt. Sideforskyvningen gjør at du kan klippe ved siden av traktoren, slik at du kommer til grøftekanter og midtrabatter som ellers ville vært vanskelig tilgjengelige. Den hydrauliske sideforskyvningen gjør det også mulig å kjøre med ett hjulpar i gresset som klippes, samt nærmere grøfter og gjerder m.m. 

Kantklipperens chassis er fremstilt av 3 mm tykt stål, og sideplaten er 6 mm tykk.

Klippehodet på maskinen kan vinkles 90 grader opp og 50 grader ned. Høy sikkerhet med påkjøringsvern som vinkler maskinen oppover hvis du treffer f.eks. en stubbe.

Kantklipperen leveres med kraftoverføringsaksel, transmisjonsolje og hydraulikkslanger som standard.

Klipperen bruker to dobbeltvirkende uttak på traktoren. Kantklipperen leveres med fire hydraulikkslanger med ½-tommers hurtigkobling hann.

Relaterte produkter

  • {"id":"b-35-WKL220","name":"Kantklipper W 2,2 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Kantklipper","price":"39900"}
  • {"id":"b-35-WKS145","name":"Kantklipper W 1,45 m, lettvekt","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Kantklipper","price":"24900"}
  • {"id":"b-35-WKL180","name":"Kantklipper W 1,8 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Kantklipper","price":"32900"}
  • {"id":"b-35-WKL140","name":"Kantklipper W 1,4 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Kantklipper","price":"28900"}