Planeringsskjær 2,5 m, inkl. hjul og hydraulikksylinder

Kraftig planeringsskjær med stillbar, kraftig bom, hjul og sylinder.
Les mer
17 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 37-25063SHC

Kraftig bom som er regulerbar i fem ulike arbeidsvinkler i begge retninger

• Arbeidsbredde 2,5 m

• Kraftig leddpunkt med to glideplater mellom bom og blad for beste styrke

• Dobbeltleddet blad

• Hydraulikksylinderen kan brukes til å endre arbeidsvinkelen på sjaktbladet (fungerer også manuelt) eller rotere 360°

• Utskiftbart slitestål, støtteben, støttehjul, hydraulikksylinder, hydraulikkslanger og splinter til løftearmene som standard.

Kellfri planeringsskjær 2,5 meter er et dobbeltleddet blad som passer hvis man vil opp en klasse. Kraftigere konstruksjon takler tøffere arbeidsoppgaver.

Kraftig bom som er stillbar i fem ulike arbeidsvinkler i begge retninger, som gjør det mulig å presse snøen lenger ut av veien for å gi plass til ny snø som skal skyves ut. Funksjonen gir samme sikre kjøring som ved slådding av grusveien uten å måtte kjøre langt ut på grøftekanten for å skrape inn grusen.

Med hydraulikksylinderen på sjaktbladet kan arbeidsvinkelen på planeringsskjæret endres (kan også gjøres manuelt) eller roteres 360° for arbeid bakover f.eks. i veikryss, på gårdsplasser og parkeringsplasser der snøen skal brøytes bort eller legges i hauger.

Støttehjulene er lette å montere, og kan enkelt justeres i høyderetning med vantskrue for å få riktig arbeidshøyde og vinkel på skjæret ved snørydding på mark uten dekke, slådding av grusveier og annet justeringsarbeid.

Planeringsskjæret er svært kraftig, og egner seg like godt for den som krever litt ekstra både når det gjelder styrke og fleksibilitet. Bladet er utstyrt med utskiftbart slitestål, støtteben, støttehjul, hydraulikksylinder, hydraulikkslanger og splinter til løftearmene som standard.

Til planeringsskjæret går det ett dobbeltvirkende hydraulikkuttak på traktoren. Sjaktbladet leveres med to hydraulikkslanger med ½-tommers hann-hurtigkobling.

Leveres pakket i kasse for å unngå skader under transport og når skjæret løftes av lastebilen.

Kraftig leddpunkt med to glideplater for beste styrke mellom bom og skjær. Hydraulisk eller manuelt regulerbart.

Vil du øke driftssikkerheten, belastningen og kjøre i høyere hastighet?
Oppgrader planeringsskjæret med dekk 4.80/4:00-8 med fyllmasse! Les mer om fyllmasse her.

Her kan du se en film om vårt planeringsskjær 2,5 m med hydraulikksylinder

Relaterte produkter

  • {"id":"b-37-27070SHCC","name":"Planeringsskjær 2,7 m, inkl. hjul og hydraulikksylindrer","category":"Vei- og snøhåndtering/Veislådd og snøskjær","price":"25900"}
  • {"id":"b-37-210SH","name":"Planeringsskjær 2,1 m, inkl. hjul","category":"Vei- og snøhåndtering/Veislådd og snøskjær","price":"6990"}
  • {"id":"b-37-230SH","name":"Planeringsskjær 2,3 m, inkl. hjul","category":"Vei- og snøhåndtering/Veislådd og snøskjær","price":"10900"}