Planeringsskjær 2,7 m, inkl. hjul og hydraulikksylindrer

Planeringsskjær med hydraulisk sving, sideforskyvning og hjul.

Det mest effektive snø- og veiredskapet

• Arbeidsbredde 2,7 m
• Kraftig bom som kan reguleres hydraulisk eller manuelt i sideretning
• Kraftig leddpunkt med to glideplater mellom bom og blad for beste styrke
• Utskiftbart slitestål som er vendbart og som kan brukes tannet eller rett
• Støttehjulene reguleres enkelt i høyden med vantskrue


Planeringsskjær 27070S er det største planeringsskjæret i vårt sortiment. Passer godt til behovene der det kreves litt ekstra.

Planeringsskjæret er dobbeltleddet, noe som betyr at både bommen og skjæret er stillbart for maksimal effekt og perfekt resultat. Funksjonen gjør det mulig å kjøre trygt oppe på veien og skyve snøen lenger ut i grøfta for å gi plass til ny snø. Det gir samme sikre kjøring som ved slådding av grusveien uten at man må kjøre langt ut på grøftekanten for å skrape inn grusen, samt at bommen blir smidig justerbar fra førerhuset, noe som gir mulighet for kjøring med skarpe svinger med fleksibelt skjær og svært godt resultat.


Planeringsskjæret er utstyrt med to hydraulikksylindre, én sylinder på den kraftige bommen gjør at planeringsskjæret har hydraulisk sideforskyvning. Den andre sylinderen fra undersiden av bommen til skjæret gir hydraulisk vending av bladet.


Med sylinderen på planeringsskjæret kan arbeidsvinkelen på planeringsskjæret endres eller vendes fra førerhuset for arbeid bakover. Dette gjør arbeidet lettere ved brøyting i veikryss, på gårdsplasser og parkeringsplasser der snøen skal brøytes bort eller legges i hauger.

Støttehjulene er lette å montere og enda lettere å justere i høyden med vantskruen, noe som gir trinnløs justering for riktig arbeidshøyde og vinkel på bladet ved snørydding på mark uten dekke, slådding av grusveier og annet justeringsarbeid.

Utstyrt med utskiftbart slitestål som er vendbart og kan brukes tannet eller rett, støtteben, støttehjul, hydraulikksylindre, hydraulikkslanger og splinter til løftearmene som standard.

Til planeringsskjæret går det to dobbeltvirkende hydraulikkuttak på traktoren. Planeringsskjæret leveres med fire hydraulikkslanger med ½-tommers hurtigkobling hann.

Bladet leveres trygt i en stabil kasse for å unngå skader ved transport og når det losses fra lastebilen. Produktet krever montering.

Vil du øke driftssikkerheten, belastningen og kjøre i høyere hastighet?
Oppgrader planeringsskjæret med dekk 4.80/4:00-8 med fyllmasse! Les mer her.


Les mer
26 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 37-27070SHCC