Rotorslåmaskin

Når det er tid for å slå og høste store og små grøntarealer, er det praktisk å velge en maskin som gjør arbeidet både enklere og mer effektivt. Når du skal velge rotorslåmaskin, bør du først og fremst ta hensyn til størrelsen på markene dine. Jo større mark du skal slå, desto mer praktisk er det med en større maskin.

F-serien – Prisgunstige maskiner i ulike størrelser

Våre rotorslåmaskiner i F-serien finnes i flere størrelser, og egner seg godt for både små og store grøntarealer. For deg som har mindre arealer å ta hånd om, fungerer en mindre maskin utmerket. Alle våre rotorslåmaskiner er utstyrt med ovale rotortallerkener, som skjærer av gresset på en svært effektiv måte. Ovale tallerkener er mer effektive og gir høyere avvirkning enn tradisjonelle, runde tallerkener.

Våre rotorslåmaskiner er det selvfølgelige valget når du vil få jobben gjort på en smidig og enkel måte. De nye maskinene i F-serien passer for traktorer fra 60 hk til 100 hk, uansett hvilken størrelse maskinen har. Dette gjør maskinene våre til allsidige redskaper som passer for de fleste traktorer, gårder og behov.

For de fleste typer grøntarealer

Våre allsidige og effektive rotorslåmaskiner er utviklet for å være enda bedre enn forgjengerne. Det betyr at de dels har nye rammer og bedre trepunktsfeste. Dessuten er F-serien utviklet med bedre remdrift og knivbjelke.

Med våre rotorslåmaskiner får du en maskin som løser behovene dine, uansett om du skal slå eller pusse beitemarker, innmark eller andre grøntarealer.

Når du investerer i en rotorslåmaskin fra oss, får du en maskin som ikke bare gjør en god jobb, men som også effektiviserer, forenkler og dekker både store og små behov, uansett om du skal slå eller pusse beitemarker og innmark.

Les mer
Anbefalte
2 produkter
  • {"id":"b-35-FDM200","name":"Rotorslåmaskin 2,0 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Rotorslåmaskin","price":"47900"}
  • {"id":"b-35-FDM240","name":"Rotorslåmaskin 2,4 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Rotorslåmaskin","price":"52900"}