Rotorslåmaskin 1,6 m

Rotorslåmaskin med 4 ovale rotortallerkener og 1,6 m arbeidsbredde.

Les mer
41 900 kr Ekskl. mva.
Bestill gjennom din lokale forhandler
Art.nr. 35-FDM160

Slåmaskin 1,6 m med 4 ovale rotortallerkener

• For traktorer fra 35 hk

• 4 ovale rotortallerkener

• For trepunktsfeste kategori 1 og 2

• Justerbare avlastningsfjærer

• Knivbjelke med glideplater

• Olje er inkludert

Rotorslåmaskin er et perfekt redskap når du skal slå markene

Med Kellfri Rotorslåmaskin høster du jorden din effektivt, men er samtidig skånsom mot arbeidsflaten. Dette er selvfølgelig like viktig som at det er effektivt for din gjenvekst.

Konstruksjonen er tilpasset gressflater og skal ikke kjøres på steinete underlag. Hvis du har tøffere terreng å klippe, anbefaler vi en av våre vertikalklippere.

Vår rotorslåmaskin FDM160 passer for deg som ønsker en litt mindre rotorslåmaskin som passer for små til store beitemarker. Rotorslåmaskinen er utviklet og tilpasset for at du skal kunne høste gress til fôr eller høy på en enkel og effektiv måte. Denne rotorslåmaskinen har en arbeidsbredde på 1,6 m, og er tilpasset traktorer fra 35 hk. 

Slåmaskinen er utstyrt med 5 ovale rotortallerkener som skjærer gresset effektivt og med bedre klippeevne som gir god ettervekst. 2 forhøyde rotortallerkener med styrevinger sitter i hver ytterkant, noe som øker gjennomstrømningshastigheten og sikrer at grøden strømmer fritt uten stopp. Bjelken beskyttes av individuelle slepesko under hver tallerken, som er godt balansert og ligger svært lett mot bakken. Klippehøyden er 0-100 mm, og strengbredden er 620-1340 mm.

Rotorslåmaskinen er utstyrt med en beskyttelsesduk som dekker hele knivbjelken, og beskytter både traktoren og omgivelsene mot steinsprut og gress. Beskyttelsesrammen rundt knivbjelken er bygget opp av én enkelt ramme, som gir stabil støtte til hele beskyttelsesrammen og beskyttelsesduken. Beskyttelsesrammen kan også felles opp for vedlikehold.

Knivbjelken er utstyrt med glideplater i hver ende. Bjelken stilles 90 grader i transportstilling, og kan ved behov senkes til 10 grader.

Påkjøringsvern, avlastningsfjærer og hydraulisk oppfelling

Maskinen er utstyrt med en steinutløser som påkjøringsvern, som løser ut på skrå bakover for å redusere belastningene ved påkjøring.

Justerbare avlastningsfjærer som avlaster rotorbjelkens trykk mot bakken for mindre istykkerkjørt mark.

Rotorslåmaskinen har hydraulisk oppfellingsfunksjon med manuell sperre for sikker transportstilling. Transportbredden blir ikke bredere enn traktoren.

Geometrisk og kraftig energioverføring fra PTO til bjelken gjennom ventilert remdrift og vinkelgir.

Leveres med kraftoverføringsaksel og transmisjonsolje. Rotorslåmaskinen bruker ett dobbeltvirkende uttak på traktoren. To hydraulikkslanger med ½-tommers hann hurtigkobling.

Olje er inkludert. Kontroller oljenivået før første gangs bruk.

Miljøbildene og film viser Rotorslåmaskin 2,4 m.

Relaterte produkter

  • {"id":"b-35-FDM240","name":"Rotorslåmaskin 2,4 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Rotorslåmaskin","price":"52900"}
  • {"id":"b-35-FDM200","name":"Rotorslåmaskin 2,0 m","category":"Jordbruk/Grøntarealer og marker/Rotorslåmaskin","price":"47900"}